ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ: Αύξηση 2,5% στην κίνηση των οχημάτων στην Αττική Οδό το Α’ τρίμηνο και 4,9% στην Κεντρική Οδό
Η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ ανακοινώνει ότι στη συγκληθείσα για σήμερα, 22 Νοεμβρίου 2021, Συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών του εκδοθέντος ομολογιακού δανείου δυνάμει του από 22.03.2018 Προγράμματος Έκδοσης Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως €120.000.000 και Σύμβασης Ορισμού Εκπροσώπου των Ομολογιούχων, όπως έχει τροποποιηθεί και ισχύει, η οποία είχε συγκληθεί ως προς όλους τους Ομολογιούχους αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς την φυσική παρουσία των Ομολογιούχων, δεν επετεύχθη η απαιτούμενη για τη λήψη αποφάσεων επί του θέματος της Ημερησίας Διάταξης απαρτία, καθ’ όσον στη Συνέλευση παρέστησαν ομολογιούχοι δανειστές που εκπροσωπούσαν ποσοστό 25,38% του συνολικού ανεξόφλητου κεφαλαίου του ΚΟΔ 2018.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Προγράμματος ΚΟΔ 2018 και την από 10.11.2021 Πρόσκληση των Ομολογιούχων του ΚΟΔ 2018 σε Συνέλευση, η Συνέλευση ομολογιούχων δανειστών θα επαναληφθεί την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, στις 10.00 π.μ., αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα κατά τα αναλυτικά αναφερόμενα στην από 10.11.2021 Πρόσκληση.
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Επαναληπτική Συνέλευση Ομολογιούχων της 25 Νοεμβρίου 2021 έχουν όσοι εμφανίζονται ως κάτοχοι ομολογιών στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η εταιρεία “Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία” (ΕΛ.Κ.Α.Τ.) ή οι ταυτοποιούμενοι ως τέτοιοι μέσω εγγεγραμμένων διαμεσολαβητών ή άλλων διαμεσολαβητών, τηρουμένων των διατάξεων της οικείας νομοθεσίας, κατά την έναρξη της πέμπτης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της αρχικής Συνέλευσης των Ομολογιούχων, ήτοι την 17.11.2021 (Ημερομηνία Καταγραφής), χωρίς να απαιτείται δέσμευση των Ομολογιών τους.
Επίσης, στη συγκληθείσα για σήμερα, 22 Νοεμβρίου 2021, Συνέλευση των ομολογιούχων δανειστών του εκδοθέντος ομολογιακού δανείου δυνάμει του από 19.06.2020 Προγράμματος Έκδοσης Κοινού Ομολογιακού Δανείου έως €500.000.000 και Σύμβασης Ορισμού Εκπροσώπου των Ομολογιούχων, η οποία είχε συγκληθεί ως προς όλους τους Ομολογιούχους αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα, χωρίς την φυσική παρουσία των Ομολογιούχων, δεν επετεύχθη η απαιτούμενη για τη λήψη αποφάσεων επί του θέματος της Ημερησίας Διάταξης απαρτία, καθόσον στη Συνέλευση παρέστησαν ομολογιούχοι δανειστές που εκπροσωπούσαν ποσοστό 34,32% του συνολικού ανεξόφλητου κεφαλαίου του ΚΟΔ 2020.
Σύμφωνα με τις διατάξεις του Προγράμματος ΚΟΔ 2020 και την από 10.11.2021 Πρόσκληση των Ομολογιούχων του ΚΟΔ 2020 σε Συνέλευση, η Συνέλευση ομολογιούχων δανειστών θα επαναληφθεί την Πέμπτη, 25 Νοεμβρίου 2021, στις 13.00 μ.μ., αποκλειστικά με ηλεκτρονικά μέσα κατά τα αναλυτικά αναφερόμενα στην από 10.11.2021 Πρόσκληση.
Υπενθυμίζεται ότι δικαίωμα συμμετοχής και ψήφου στην Επαναληπτική Συνέλευση Ομολογιούχων της 25 Νοεμβρίου 2021 έχουν όσοι εμφανίζονται ως κάτοχοι ομολογιών στα αρχεία του Συστήματος Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.) που διαχειρίζεται η εταιρεία “Ελληνικό Κεντρικό Αποθετήριο Τίτλων Ανώνυμη Εταιρεία” (ΕΛ.Κ.Α.Τ.) ή οι ταυτοποιούμενοι ως τέτοιοι μέσω εγγεγραμμένων διαμεσολαβητών ή άλλων διαμεσολαβητών, τηρουμένων των διατάξεων της οικείας νομοθεσίας, κατά την έναρξη της πέμπτης εργάσιμης ημέρας πριν από την ημέρα συνεδρίασης της αρχικής Συνέλευσης των Ομολογιούχων, ήτοι την 15.11.2021 (Ημερομηνία Καταγραφής), χωρίς να απαιτείται δέσμευση των Ομολογιών τους.
Διαβάστε επίσης
AP Moller–Maersk: Έκδοση πράσινου ομολόγου ύψους 500 εκατ. ευρώ
Γιάννης Πλακιωτάκης: Ανακοίνωσε έργα λιμενικών υποδομών που ξεπερνούν τα 73 εκατ. ευρώ για το Ιόνιο
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέες αγοραπωλησίες μετοχών στην Real Consulting
- Μπαρό (ΥΠΕΞ Γαλλίας): Το Ιράν θα πρέπει να κάνει μεγάλες παραχωρήσεις για να τελειώσει ο πόλεμος
- Ρούμπιο: «Απαράδεκτη» η πρόταση του Ιράν για τα Στενά του Ορμούζ
- Γεωργιάδης κατά Ανδρουλάκη: Ο «έως χθες υπερασπιστής της Δικαιοσύνης» επιτίθεται με χυδαία υπονοούμενα στους εισαγγελείς του Αρείου Πάγου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.