ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το χρονοδιάγραμμα για την επιστροφή κεφαλαίου 0,17 ευρώ ανά μετοχή ανακοίνωσε η Πλαίσιο.
Ειδικότερα, ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου ορίζεται η Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021, ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων επιστροφής κεφαλαίου (record date) η Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021, ενώ ημερομηνία έναρξης καταβολής επιστροφής κεφαλαίου μέσω πιστωτικού ιδρύματος η Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της Πλαίσιο:
Στο πλαίσιο της ορθής, έγκυρης και έγκαιρης ενημέρωσης του επενδυτικού κοινού και σύμφωνα με τα οριζόμενα στο άρθρο 4.1.3.15.1 παρ. 3 του Κανονισμού του Χρηματιστηρίου Αθηνών, όπως ισχύει σήμερα (εφεξής “Κανονισμός”), η Ανώνυμη Εταιρεία με την επωνυμία “ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΚΑΙ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΩΝ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΩΝ ΒΙΒΛΙΟΧΑΡΤΟΠΩΛΕΙΟΥ” και το διακριτικό τίτλο “ΠΛΑΙΣΙΟ COMPUTERS ΑΕΒΕ” (εφεξής “Εταιρεία”), ανακοινώνει ότι το Οικονομικό Ημερολόγιο του έτους 2021 συμπληρώνεται αναφορικά με την επιστροφή προς τους μετόχους της Εταιρείας κεφαλαίου ποσού 0,17 Ευρώ ανά μετοχή, συνεπεία της ληφθείσας από την Έκτακτη Γενική Συνέλευση της 9ης Νοεμβρίου 2021 αποφάσεως και των συνακόλουθων εγκριτικών αποφάσεων, καθώς και της συναφούς ενημερώσεως του Χρηματιστηρίου Αθηνών.
Ειδικότερα:
– Συνολικό ποσό επιστροφής κεφαλαίου: 3.752.863,05 Ευρώ, ήτοι 0,17 Ευρώ ανά μετοχή της Εταιρείας.
– Ημερομηνία αποκοπής δικαιώματος επιστροφής κεφαλαίου: Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2021.
– Ημερομηνία προσδιορισμού δικαιούχων επιστροφής κεφαλαίου (record date): Τετάρτη, 24 Νοεμβρίου 2021.
– Ημερομηνία έναρξης καταβολής επιστροφής κεφαλαίου μέσω πιστωτικού ιδρύματος: Δευτέρα, 29 Νοεμβρίου 2021.
Ειδικότερες λεπτομέρειες και τυχόν διευκρινίσεις σχετικά με τα ανωτέρω θα δοθούν με νεότερη ανακοίνωση της Εταιρείας.
H Εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα να μεταβάλει τις παραπάνω ημερομηνίες ή/και το περιεχόμενο του παρόντος Ημερολογίου, εφόσον ενημερώσει εγκαίρως το επενδυτικό κοινό, με τροποποίηση του παρόντος, σύμφωνα με τα ειδικότερον οριζόμενα στον Κανονισμό.
Διαβάστε επίσης
Παπαθανάσης: Επτά ενδιαφερόμενοι για την ανέγερση και ανακατασκευή δικαστικών μεγάρων μέσω ΣΔΙΤ
ΕΛΠΕ: Έκτακτη ΓΣ στις 10 Δεκεμβρίου για την απόσχιση κλάδων
Epsilon Net: Από 23 Νοεμβρίου διαπραγματεύσιμες οι νέες μετοχές-Στα 0,075 ευρώ η ονομαστική αξία
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βαλεντίνα Μπαρτολίνι: «Η φλόγα σε καλεί να σκεφτείς»
- Γιατί έφτασε κοντά στο… κραχ η μπασκετική Μονακό! Φεύγει ο ζάπλουτος Φεντορίτσεφ, παρεμβαίνει το Πριγκιπάτο
- Νευρικότητα στις αγορές πετρελαίου, καθώς ο Τραμπ «χτίζει» πολεμικό κλίμα εναντίον του Ιράν
- Από τον Νίξον στον Κάρτερ – και στον Τραμπ: Έρχεται η τρίτη κρίση του δολαρίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.