ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ διέπραξε «ένα σοβαρό λάθος» που δεν προσήλθε στη συνάντηση της G20 στη Ρώμη και στη διάσκεψη COP26 για το κλίμα στη Γλασκόβη, δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν.
«Πιστεύω ότι ήταν ένα μεγάλο λάθος που δεν προσήλθε η Κίνα» και ο Κινέζος πρόεδρος «έχασε την ευκαιρία να επηρεάσει ανθρώπους σε όλο τον πλανήτη», είπε ο Αμερικανός πρόεδρος σε συνέντευξη Τύπου κατά την ολοκλήρωση της δικής του επίσκεψης στη διάσκεψη του ΟΗΕ για το κλίμα, που θεωρείται κεφαλαιώδους σημασίας.
Παράλληλα τόνισε ότι δεν ανησυχεί ότι μια ένοπλη σύρραξη μπορεί κατά λάθος να προκύψει μεταξύ Ουάσινγκτον και Πεκίνου.
Διαβάστε επίσης
Μπάιντεν: Ανακοινώνει το σχέδιο για τη μείωση των εκπομπών μεθανίου
COP26: Πάνω από 80 χώρες δεσμεύτηκαν να μειώσουν τις εκπομπές μεθανίου
COP26: Όλοι συμφωνούν ότι ο χρόνος τελειώνει – Αρκεί αυτό;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νετανιάχου: Πέρασε η πρόταση για κατάληψη της Γάζας από το συμβούλιο ασφαλείας – Τι περιλαμβάνει το σχέδιο, το επόμενο βήμα
- Λένα Σαμαρά: Σοκ από τον χαμό της κόρης του Αντώνη Σαμαρά, που πέθανε σε ηλικία 34 ετών – Συλλυπητήρια μηνύματα από όλο τον πολιτικό κόσμο
- MSCI: Καμία αλλαγή για τον MSCI Standard Greece
- Κυριάκος Μητσοτάκης: «Ξαφνική και τόσο άδικη απώλεια της Λένας Σαμαρά»
