• Cryptocurrencies

    Ether: Στο επίκεντρο το δεύτερο μεγαλύτερο crypto με φόντο την αναβάθμιση του δικτύου Ethereum

    • Bloomberg


    Το Ether ξεπέρασε σε κέρδη τα υπόλοιπα κορυφαία κρυπτονομίσματα την περασμένη εβδομάδα, ενόψει της αναβάθμισης που θα βοηθήσει το συνδεδεμένο με αυτό δίκτυο, να γίνει ταχύτερο και πιο αποδοτικό ενεργειακά.

    Το δεύτερο μεγαλύτερο κρυπτονόμισμα στον κόσμο έχει σημειώσει άνοδο άνω του 10% από τις 19 Οκτωβρίου, ενώ το Bitcoin έχει υποχωρήσει περίπου 3%. Το Ether υπεραπέδωσε επίσης σε σχέση με τα άλλα ψηφιακά νομίσματα, όπως το Binance Coin και το Cardano, κατά τη συγκεκριμένη χρονική περίοδο.

    Cryptocurrency Ether has been outperforming Bitcoin in recent days

    Τα κέρδη σημειώθηκαν ενόψει της αναβάθμισης που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, η οποία αναμένεται να καταστήσει το δίκτυο Ethereum ταχύτερο και πιο επεκτάσιμο και θα μπορούσε να οδηγήσει σε χαμηλότερα τέλη για τους χρήστες. Το Ether έχει εκτιναχθεί σχεδόν 1000% τους τελευταίους 12 μήνες – ξεπερνώντας το άλμα του Bitcoin κατά 380% – εν μέρει λόγω της δημοτικότητας του δικτύου για εφαρμογές όπως η αποκεντρωμένη χρηματοδότηση και τα NFT.

    Όπως και άλλα κρυπτονομίσματα, το Ether είναι επιρρεπές σε μεγάλες διακυμάνσεις και έχασε περισσότερο από το ήμισυ της αξίας του νωρίτερα φέτος, πριν ανακάμψει. Διαπραγματεύονταν περίπου στα 4.200 δολάρια την Τρίτη.

    Οι traders χρησιμοποιούν επίσης την αγορά δικαιωμάτων προαίρεσης για να τοποθετηθούν εν αναμονή ενδεχόμενης ανακοίνωσης ETF συνδεδεμένων με Ether, υποστηρίζει σε πρόσφατο report της η πλατφόρμα κρυπτονομισμάτων B2C2.

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ