ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα εγκαίνια των νέων εγκαταστάσεων του παγκόσμιου Κέντρου Ψηφιακής Καινοτομίας και του παγκόσμιου Κέντρου Επιχειρησιακών Λειτουργιών και Υπηρεσιών της Pfizer, στη Θεσσαλονίκη θα παραστεί σήμερα ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης (11:00), όπου θα απευθύνει χαιρετισμό.
Πρόκειται για μια επένδυση που συνολικά ξεπερνά τα 100 εκατ. ευρώ, ενώ έχει συμβάλει σημαντικά στην αναστροφή του brain drain.
Το νέο hub βρίσκεται στα κτήρια του εμπορικού κέντρου East Plaza, συνολικού εμβαδού 6.500 τετραγωνικών, στην ανατολική Θεσσαλονίκη.
Είναι το πρώτο από τα δύο hub που εγκαθίστανται στις νέες εγκαταστάσεις. Το δεύτερο εκτιμάται ότι θα μετακινηθεί στον ίδιο χώρο το 2022-2023.
Το Κέντρο θα παρέχει ευρύ φάσμα υπηρεσιών στις περισσότερες χώρες της Ευρώπης, της Μέσης Ανατολής και της Ασίας.
Νέο data center από την Lamda Hellix: Τι σηματοδοτεί η μεγάλη επένδυση με το «πράσινο» αποτύπωμα
Pfizer: Μεγάλο ενδιαφέρον για το Κέντρο της Θεσσαλονίκης – Πάνω από 4.000 βιογραφικά για τις πρώτες 100 θέσεις
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μotor Oil: Το παρασκήνιο και οι πωλήσεις μετοχών αξίας 86,5 εκατ. ευρώ από τα δύο παιδία του Θόδωρου Βαρδινογιάννη
- CAATSA, S-400 και casus belli: Η Άγκυρα έδειξε τα όρια των συμμαχιών
- Bugatti Mistral Blanc Éternal: 1.600 άλογα από πορσελάνη
- Booking και ξενοδόχοι: Το χρονικό ενός δεκαετούς πολέμου με ευρωπαϊκές προεκτάσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.