ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Εξασφάλιση επιδοτούμενης απασχόλησης για τουλάχιστον 15 μήνες θα έχουν 35.000 νέοι ηλικίας από 18 έως 29 ετών μέσω του νέου προγράμματος «πρώτο ένσημο» που ανακοίνωσε ο υπουργός Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων Κωστής Χατζηδάκης.
Με αυτό τον τρόπο οι νέο μπορούν να εξασφαλίσουν απασχόληση έως και 15 μήνες. Στο πρόγραμμα των 100.000 νέων θέσεων εργασίας που ήδη «τρέχει» θα προστεθούν κι άλλες 50.000 θέσεις.
Σύμφωνα με τα στοιχεί που έχει στη διάθεσή του το mononews.gr, έχουν ήδη καλυφθεί 81.354 θέσεις εκ των οποίων 11.900 στον κλάδο των καταλυμάτων, 11.143 στο Λιανικό εμπόριο, εκτός από το εμπόριο μηχανοκίνητων οχημάτων και μοτοσικλετών και 10.839 στις δραστηριότητες υπηρεσιών εστίασης.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πώς επτά ελληνικές ομάδες μετατρέπουν το Μουντιάλ 2026 σε έσοδα εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ
- Bras de fer Άδωνι Γεωργιάδη – Ο. Παπαδημητρίου για φάρμακο και καινοτομία: «Καμία εταιρεία δεν θα καταστραφεί στην Ελλάδα», λέει ο Υπουργός
- Με 4 exits και 3 ολοκληρωμένες επενδύσεις κλείνει το 2026 για την Dimand
- «Ακάλυπτη επιταγή» Τσάφου στη βιομηχανία – Έξαλλοι οι βιομήχανοι για τις φρούδες ελπίδες των αντισταθμίσεων
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.