ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός 4 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε στις 9:42 το βράδυ του Σαββάτου κοντά στο Καρπενήσι.
Το επίκεντρο του σεισμού ήταν στα 22 χιλιόμετρα ανατολικά – βορειοανατολικά του Καρπενησίου, σύμφωνα με την καταγραφή του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Το εστιακό βάθος ήταν στα 9,7 χιλιόμετρα.
Διαβάστε επίσης
Ασθενής σεισμός 4,3 Ρίχτερ κοντά στη Νίσυρο
Αϊτή: Οργή στους πολίτες μια εβδομάδα μετά τον φονικό σεισμό – Ελάχιστη η βοήθεια
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: «Καμπανάκι» για τα όρια ηλικίας συνταξιοδότησης στην Ελλάδα
- Wall Street: Ανάκαμψη στις τεχνολογικές μετοχές μετά το ισχυρό sell-off – Οι επενδυτές επανεκτιμούν τις αποτιμήσεις και τις προοπτικές της τεχνητής νοημοσύνης
- Μελανσόν: Αποχώρηση από το ΝΑΤΟ περιλαμβάνει το πρόγραμμα της Ανυπότακτης Γαλλίας
- Κάλας: Η Ουκρανία πρέπει να ενταχθεί πλήρως στην ευρωπαϊκή αρχιτεκτονική ασφαλείας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.