ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Συνολικά 217.733 ελέγχους διενήργησαν οι αρμόδιες ελεγκτικές υπηρεσίες (ΕΛ.ΑΣ, Λιμενικό Σώμα, ΕΑΔ, ΔΙ.Μ.Ε.Α., Σ.ΕΠ.Ε, Περιφέρειες και Δημοτική Αστυνομία) χθες, Σάββατο, και κατέγραψαν 184 περιπτώσεις παράβασης των μέτρων επιδημιολογικού συναγερμού.
Συνολικά, επιβλήθηκαν πρόστιμα ύψους 171.050 ευρώ, ενώ 29 επιχειρήσεις υποχρεώθηκαν σε ολιγοήμερη αναστολή της λειτουργίας τους.
Η Ελληνική Αστυνομία επιφορτίστηκε με τον κύριο όγκο των ελέγχων (111.245). Όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση της Εθνικής Αρχής Διαφάνειας οι κυριότερες παραβάσεις αφορούσαν μη χρήση μάσκας σε εσωτερικούς χώρους/μη τήρηση αποστάσεων, μη τήρηση της αναστολής λειτουργίας/ ειδικών κανόνων λειτουργίας του κλάδου και μη τήρηση των υγειονομικών πρωτοκόλλων κατά την είσοδο στη χώρα.
«Οι έλεγχοι συνεχίζονται σε όλη την επικράτεια με βασικό στόχο τη διασφάλιση της εφαρμογής των ειδικών όρων λειτουργίας των επιχειρήσεων και επίκεντρο τις περιοχές υψηλού εμπορικού ενδιαφέροντος», επισημαίνεται σχετικά.
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Η Τουρκία προωθεί νομοσχέδιο που δίνει στον Ερντογάν την εξουσία να ανακηρύξει ΑΟΖ έως 200 μίλια
- Boeing: Ασαφής συμφωνία με την Κίνα μετά την επίσκεψη Τραμπ – Σε σύγχυση οι επενδυτές
- Χρηματιστήριο: Το πάνω χέρι στους πωλητές που στέλνουν τις τράπεζες έως -4%
- Ο πόλεμος για την Genco καλά κρατεί: Απορρίφθηκε για τρίτη φορά η προσφορά της Σεμίραμις Παληού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.