ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ξεκίνησε σήμερα η διαπραγμάτευση των νέων μετοχών της Ελλάκτωρ που προέκυψαν από την πρόσφατη ΑΜΚ.
Όπως είχε ανακοινώσει η Εταιρεία από την 13.08.2021, θα αρχίσει η διαπραγμάτευση στο Χρηματιστήριο Αθηνών των 133.920.002 νέων κοινών μετά ψήφου ονομαστικών μετοχών της Εταιρείας, ονομαστικής αξίας 0,04 ευρώ εκάστης, που προέκυψαν από την Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου με καταβολή μετρητών και έκδοση νέων μετοχών με δικαίωμα προτίμησης υπέρ των παλαιών μετόχων, όπως αποφασίστηκε από την από 22.04.2021 Έκτακτη Γενική Συνέλευση των Μετόχων της Εταιρείας σε συνδυασμό με την από 07.07.2021 απόφαση του Διοικητικού Συμβουλίου της Εταιρείας.
Η Επιτροπή Εισαγωγών και Λειτουργίας Αγορών του Χρηματιστηρίου Αθηνών κατά τη συνεδρίασή της στις 11.08.2021 ενέκρινε την εισαγωγή προς διαπραγμάτευση των 133.920.002 νέων μετοχών.
Οι νέες μετοχές θα είναι πιστωμένες κατά την ημερομηνία έναρξης διαπραγμάτευσης στις μερίδες και τους λογαριασμούς αξιών των μετόχων στο Σύστημα Άυλων Τίτλων (Σ.Α.Τ.).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΥΠΑΑΤ – ΟΠΕΚΕΠΕ: Σήμερα οι πληρωμές της βασικής ενίσχυσης – Άμεση αποκατάσταση του τεχνικού προβλήματος
- OpenAI: Συζητήσεις για άντληση 10 δισ. δολαρίων από την Amazon και χρήση των τσιπ της
- ΑΒΑΞ: Έτοιμο το 90% της σήραγγας από την Κατεχάκη στον Ευαγγελισμό της Γραμμής 4 του Μετρό – mononewsTV
- Μιχάλης Κατρίνης: Καρέ – καρέ η καταδίωξη και η σύλληψη του 16χρονου γιου του (βίντεο)