ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς κόπηκε η «μίρλα του Κολωνακίου», τα μπράβο στον Πιέρρ, ο κουμπάρος του Νικόλα, ο Χατζημηνάς και ο Τασούλας και οι… αλιγάτορες στον Έβρο
Χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ιωάννης Οικονόμου.
Η ανάληψη των καθηκόντων για τον βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας γίνεται στο πλαίσιο του μίνι ανασχηματισμού ο οποίος ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής από το πρωθυπουργικό γραφείο.
Ο Γιάννης Οικονόμου γεννήθηκε στην Λαμία τον Σεπτέμβριο του 1973, σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πήρε το πτυχίο του Γεωπόνου από το τμήμα Φυτικής Παραγωγής.
Εξελέγη Βουλευτής Φθιώτιδας στις εκλογές του Ιουλίου 2019 με την Νέα Δημοκρατία. Στον ανασχηματισμό του Ιανουαρίου του 2021, ορίστηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πλέον ορίζεται κυβερνητικός εκπρόσωπος. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Ζορμπαλά και έχουν ένα γιο, τον Δημήτρη.
Καραμπόλες στην κυβέρνηση μετά την αναβάθμιση Τριαντόπουλου – Αναβάθμιση Σκέρτσου, νέος κυβερνητικός εκρπόσωπος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Νέος γύρος απαγορεύσεων εισόδου στις ΗΠΑ: Στο στόχαστρο επτά ακόμη χώρες και οι Παλαιστίνιοι
- Επιστροφή δύο ενοικίων σε εργαζόμενους στην επαρχία, νέοι περιορισμοί στο AirBnb και επιδοτήσεις ανακαινίσεων: Τι σημαίνουν τα νέα μέτρα για τους πολίτες
- Λεωφορεία: Στάση εργασίας σήμερα 11:00 – 17:00 λόγω Γενικής Συνέλευσης των εργαζομένων
- Τραμπ: Aνακηρύσσει την κυβέρνηση της Βενεζουέλας «ξένη τρομοκρατική οργάνωση»