ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πώς κόπηκε η «μίρλα του Κολωνακίου», τα μπράβο στον Πιέρρ, ο κουμπάρος του Νικόλα, ο Χατζημηνάς και ο Τασούλας και οι… αλιγάτορες στον Έβρο
Χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου αναλαμβάνει ο μέχρι σήμερα υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Ιωάννης Οικονόμου.
Η ανάληψη των καθηκόντων για τον βουλευτή Φθιώτιδας της Νέας Δημοκρατίας γίνεται στο πλαίσιο του μίνι ανασχηματισμού ο οποίος ανακοινώθηκε το πρωί της Παρασκευής από το πρωθυπουργικό γραφείο.
Ο Γιάννης Οικονόμου γεννήθηκε στην Λαμία τον Σεπτέμβριο του 1973, σπούδασε στο Γεωπονικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και πήρε το πτυχίο του Γεωπόνου από το τμήμα Φυτικής Παραγωγής.
Εξελέγη Βουλευτής Φθιώτιδας στις εκλογές του Ιουλίου 2019 με την Νέα Δημοκρατία. Στον ανασχηματισμό του Ιανουαρίου του 2021, ορίστηκε υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων και πλέον ορίζεται κυβερνητικός εκπρόσωπος. Είναι παντρεμένος με την Αγγελική Ζορμπαλά και έχουν ένα γιο, τον Δημήτρη.
Καραμπόλες στην κυβέρνηση μετά την αναβάθμιση Τριαντόπουλου – Αναβάθμιση Σκέρτσου, νέος κυβερνητικός εκρπόσωπος
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Tether: «Στοπ» στις φιλοδοξίες της για άντληση κεφαλαίων 20 δισ. δολαρίων
- Ξεπούλημα στα crypto υπό την πίεση του Bitcoin: Απώλειες σχεδόν 500 δισ. δολαρίων σε μία εβδομάδα
- Ουκρανία: Τελικό «ναι» από τα κράτη-μέλη της ΕΕ για το δάνειο 90 δισ. ευρώ
- Χρηματιστήριο: Σε επτά συνεδριάσεις από τις 2.300 μονάδες στις 2.407, 18,2 δισ. ευρώ η αξία της CCHB, +2,15% η Eurobank
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.