ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σύγχυση προκαλεί η MSCI καθώς με νέα της ανακοίνωσε ενημερώνει πως τελικά δεν προσθέτει την μετοχή της Τράπεζας Πειραιώς στους διεθνείς δείκτες Small Cap.
H MSCI είχε ανακοινώσει το βράδυ της Παρασκευής πως από τις 10 Αυγούστου θα προσθέσει την μετοχή στο MSCI Small Cap, λόγω spinn off (Phoenix Vega Mezz).
Ωστόσο με νεότερη ανακοίνωσή της το βράδυ της Δευτέρας ανακοινώνει πως η μετοχή δεν προστίθεται στον δείκτη, ενώ δηλώνει πως θα ακολουθήσουν πιθανότατα νέες ανακοινώσεις.

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Diana Shipping (Σεμίραμις Παληού): Προτρέπει τους μετόχους της Genco να ψηφίσουν τους έξι υποψηφίους της στη ΓΣ
- BBC: Πετρελαϊκοί κολοσσοί και τράπεζες – Όλες οι εταιρείες που βγάζουν δισεκατομμύρια από τον πόλεμο στο Ιράν
- Commerzbank: Ανεβάζει τον πήχη για τα κέρδη και εντείνει την άμυνα απέναντι στην UniCredit
- S&P 500: Η RBC ανεβάζει τον στόχο στις 7.900 μονάδες μετά από JPMorgan και Barclays – Ισχυρή άνοδος σχεδόν 8%
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.