ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης με τον δήμαρχο Ιστιαίας- Αιδηψού Γιάννη Κοντζιά και τον δήμαρχο Μαντουδίου- Λίμνης- Αγίας Άννας Γιώργο Τσαπουρνιώτη.
Ο πρωθυπουργός ενημερώθηκε από τους δημάρχους για τις καταστροφές στην περιοχή της Βόρειας Εύβοιας και τόνισε ότι η Πολιτεία θα είναι δίπλα στους πληγέντες από την πυρκαγιά.
Ο κ. Μητσοτάκης τους διαβεβαίωσε ότι θα ανακοινωθούν άμεσα μέτρα ανακούφισης των πυρόπληκτων καθώς και για την αποκατάσταση του φυσικού περιβάλλοντος και την ανασυγκρότηση της περιοχής.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
Διαβάστε επίσης
Βαυαρία: Έτοιμη να προσφέρει βοήθεια στην Ελλάδα για τις πυρκαγιές
Στη μάχη κατά των πυρκαγιών η Μυτιληναίος: Στέλνει τέσσερα ελικόπτερα Bell214-Β1 για την κατάσβεση
Κτήρια και αντικείμενα καμένα στο Τατόι – Καταστροφές από την πυρκαγιά
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Εθνική Τράπεζα: Πρόωρη άσκηση call option για ομολογίες £200 εκατ.
- Ζελένσκι: Η Ευρώπη να έχει ενιαία φωνή και ρόλο στις συνομιλίες με τη Ρωσία
- Κάρνεϊ: Ευρώπη και Καναδάς δεν είναι «καταδικασμένοι» να υποταχθούν σε μια «απάνθρωπη» παγκόσμια τάξη
- Παύλος Μαρινάκης: Δεν υπάρχουν στοιχεία για Λιβανό και Αραμπατζή για την σύσταση Προανακριτικής
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.