• Κοινωνία

    Πέτρος Φιλιππίδης: Εντός της εβδομάδας το αίτημα αποφυλάκισης από τους δικηγόρους

    • NewsRoom
    Πέτρος Φιλιππίδης: Εντός της εβδομάδας το αίτημα αποφυλάκισης από τους δικηγόρους

    Πέτρος Φιλιππίδης


    Σε αίτηση αποφυλάκισης αναμένεται να προχωρήσει εντός της εβδομάδας ο Πέτρος Φιλιππίδης μέσω των δικηγόρων του

    Ο κωμικός ηθοποιός, ο οποίος βρίσκεται προφυλακισμένος στις φυλακές Τριπόλεως, κατηγορούμενος για έναν βιασμό και δύο απόπειρες, φαίνεται αποφασισμένος να εξαντλήσει κάθε ένδικο μέσο, προκειμένου να βγει από την φυλακή, όπου κρατείται προσωρινά, έως την εκδίκαση της υπόθεσής του.

    Εντός της εβδομάδας η προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης

    Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος», οι δικηγόροι του Πέτρου Φιλιππίδη θα καταθέσουν προσφυγή κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης που του επέβαλαν εισαγγελέας και ανακριτής. Η προσφυγή αναμένεται να κριθεί σε περίπου δύο μήνες από το Συμβούλιο Πλημμελειοδικών. Αυτό σημαίνει ότι, μέχρι τότε, ο άλλοτε πανίσχυρος θιασάρχης, σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής είναι αναγκασμένος να προσαρμοστεί στο περιβάλλον της φυλακής.

    Ρεπορτάζ της εφημερίδας Μπαμ αναφέρει ότι ο γνωστός πρωταγωνιστής θα προσφύγει εντός της εβδομάδας κατά του εντάλματος προσωρινής κράτησης. Επιπλέον, πρόσωπα του περιβάλλοντός του τονίζουν πως έχει ήδη δοθεί εντολή στους δικηγόρους του να ασκήσουν όλα τα ένδικα μέσα, προκειμένου να βγει από τις φυλακές, όπου βρίσκεται.

    Η απόφαση της προφυλάκισής του, όπως έγινε γνωστό τις προηγούμενες ημέρες, προκάλεσε σοκ στον γνωστό ηθοποιό, ο οποίος δεν περίμενε αυτή την έκβαση. Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες, αμέσως μόλις του ανακοινώθηκε η ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο ηθοποιός φέρεται να αναφώνησε: «Δεν είναι δυνατόν να μου το κάνετε αυτό».

    Αμέσως μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την προφυλάκισή του, ο Πέτρος Φιλιππίδης παρέμεινε για μία νύχτα στο κρατητήριο της ΓΑΔΑ, ενώ την αμέσως επομένη ταξίδεψε στην Τρίπολη, όπου και αναμένεται να παραμείνει τουλάχιστον μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσής του.

    Ο Πέτρος Φιλιππίδης φαίνεται να περνά δύσκολες ώρες στη φυλακή της Τρίπολης. Όπως έγινε γνωστό, το μόνο που έχει ζητήσει ο ηθοποιός είναι να δει την σύζυγό του, Ελπίδα Νίνου και τον δικηγόρο του.

    Διαβάστε ακόμη:

    Πέτρος Φιλιππίδης: Αντιδράσεις από τους ηθοποιούς – Πώς σχολίασαν την προφυλάκισή του

    Πέτρος Φιλιππίδης: Η πρώτη συνάντηση με τον διευθυντή των φυλακών – Ποια η κατάστασή του

    Πέτρος Φιλιππίδης: Το σκεπτικό για την προφυλάκιση – Θα μπορούσε να επαναλάβει ανάλογα αδικήματα

    Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση



    ΣΧΟΛΙΑ