ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Φορολογικά κίνητρα, όπως μειώσεις φόρων, για τους επενδυτές εκείνους που θα θελήσουν να τοποθετήσουν μέρος των διαθεσίμων τους στο Χρηματιστήριο, καθιστώντας ελκυστικότερη την αγορά, εξετάζει, σύμφωνα με πληροφορίες, η κυβέρνηση.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΔΑΕΕ: Πρώτη αυτοψία στο σημείο έναρξης της μεγάλης πυρκαγιάς της Βοιωτίας
- Η Μαντόνα στα Μετέωρα – Επισκέφθηκε την Ιερά Μονή Βαρλαάμ (video)
- Άντι Μπέρναμ για φωτιές στη Βρετανία: «Δεν είχα δει ποτέ κάτι τέτοιο – Η χώρα είναι μια πυριτιδαποθήκη αυτήν τη στιγμή»
- Ρέθυμνο: Βελτιωμένη η εικόνα στην πυρκαγιά στον Φοίνικα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.