ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ευχάριστα νέα για τους λάτρεις των cake και της σοκολάτας! Δυναμική είσοδο στο πρωινό γεύμα θα κάνει σύμφωνα με τους ειδικούς επί της διατροφής το cake! Το υπέροχο γλυκό στην πιο σοκολατένια εκδοχή του θα αποτελέσει το απόλυτο διατροφικό trend για το 2017!
Σύμφωνα με την Liz Moskow, υπεύθυνη του τμήματος μαγειρικής για την διαφημιστική caεταιρεία Sterling-Rice Group, το 2017 θα είναι η χρονιά του cake σοκολάτας, το οποίο και αναμένεται να σερβίρεται μάλιστα και σε πολλά καταστήματα.
Η εταιρεία στην οποία εργάζεται η Moskow ασχολείται με τη διαφημιστική στρατηγική πολλών γνωστών εταιρειών, όπως είναι η Kellogg’s και η Heinz, δήλωσε στο Food Business News ότι ακόμη και τα εστιατόρια που σερβίρουν πρωινό και brunch, σύντομα θα συμπεριλάβουν και μενού με επιδόρπια.
Δύο πρόσφατες μάλιστα μελέτες επεσήμαναν τα οφέλη που έχει το κακάο, τονίζοντας ότι ο κόσμος θα βρει τόσο το νέο trend όσο και τα οφέλη του κακάο, ως μία δικαιολογία για να απολαύσει την αγαπημένη του σοκολάτα χωρίς ενοχές!
Παράλληλα μία ακόμη έρευνα από το Tel Aviv University, αυτή τη φορά, ανέφερε πως το να τρως επιδόρπιο στο πρωινό μπορεί να συμβάλει στη μείωση βάρους καθώς ελαττώνει την έντονη επιθυμία να καταναλώσεις γλυκό κατά τη διάρκεια της υπόλοιπης μέρας!
Βέβαια καλό θα ήταν να μην το παρακάνουμε καθώς το κακάο αυτομάτως γίνεται πολύ παχυντικό όταν προσθέσουμε κάποια υλικά όπως ζάχαρη ή άλλα λιπαρά!
Η διαιτολόγος Alison Hornby, δήλωσε στην ιστοσελίδα NHS Choices, ότι το κακάο διαθέτει μία σειρά από οφέλη για την υγεία αλλά το να τρως σοκολάτα δεν είναι και τόσο καλό καθώς έχει υψηλά ποσοστά λιπαρών και ζάχαρης κάτι που αποτελεί ανθυγιεινή επιλογή!
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ: Αυτές είναι οι καλύτερες σοκολάτες του κόσμου!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Τρεις εύκολες, νόστιμες συνταγές με το κέικ που περίσσεψε και μπαγιάτεψε
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ: Πού βρίσκονται τα οκτώ πιο σοκολατένια στέκια της Μ. Βρετανίας;
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πότε καταβάλλεται το Αδειοδωρόσημο Αυγούστου από τον e-ΕΦΚΑ
- Επίσκεψη του Ευ. Τουρνά στο Πόρτο Γερμενό – Ξεκίνησαν οι αυτοψίες στις πληγείσες περιοχές της πυρκαγιάς της Δυτικής Αττικής
- Abercrombie: Βουτιά 17% στα καθαρά κέρδη τριμήνου – Αναθεωρεί την παρουσία της στην Κίνα
- Morgan Stanley: Οι δύο τράπεζες που προτιμά και το «στοίχημα» της Εθνικής



Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.