• LIFE&STYLE

    Φλαμίνγκο: 10+1 αντικείμενα που αποδεικνύουν πως η μόδα τους εξαπλώνεται (pics)

    φλαμινγκο


    Όπως θα έχετε προσέξει, το -κατά τα άλλα συμπαθέστατο- ροζ πτηνό που φέρει το όνομα φλαμίνγκο, έχει γίνει απόλυτα δημοφιλές και με λίγα λόγια είναι παντού!

    Η μόδα του φλαμίνγκο ξεκίνησε δειλά-δειλά πέρυσι το καλοκαίρι, μέσα από τα φουσκωτά θαλάσσης που είχαν το σχέδιο αυτό. Το instagram είχε γεμίσει με φωτογραφίες όπου κοπέλες ανέβαιναν στα ροζ και φούξια αυτά σωσίβια και φωτογραφίζονταν με χάρη.

    φλαμίνγκο

    Σε πολύ μικρό διάστημα, όμως, τα φλαμίνγκο μετατράπηκαν σε απόλυτη τάση και κατέκλυσαν την αγορά, τις παραλίες ακόμη και τα σπίτια μας. Μπορείτε να τα εντοπίσετε σε οποιοδήποτε αντικείμενο σας έρθει στο μυαλό, ακόμη και στα πιο παράξενα.

    Έχουν γίνει μέρος της καθημερινής μας ζωής, αφού, πραγματικά, είναι παντού και έχουν εξαπλωθεί σε όλο το φάσμα των αγαθών. Πολλοί είναι αυτοί που έχουν κουραστεί να τα αντικρίζουν και πρόκειται, κυρίως, για τον αντρικό πληθυσμό.

    Οι γυναίκες, πάντως, δείχνουν να χαίρονται και να γίνονται “ένα” με τη νέα αυτή μόδα. Άλλωστε, τα φλαμίνγκο, αφενός, ενδείκνυνται για γυναικεία αντικείμενα και, αφετέρου, δημιουργούν μια παιχνιδιάρικη και χαρούμενη διάθεση.

    Ας δούμε 10+1 πράγματα που δείχνουν ότι τα φλαμίνγκο έχουν κατακλύσει το σύμπαν και έχουν γίνει “απαραίτητο” στοιχείο της καθημερινότητάς μας! Άραγε θα κρατήσει το trend του συμπαθούς πτηνού ή μέχρι το επόμενο καλοκαίρι θα έχει αντικατασταθεί;

    1. Ποτήρια
    Φλυτζάνια, πιάτα, μπολ, σερβίτσια και οτιδήποτε μπορεί να χρησιμοποιηθεί για ποτό ή φαγητό. Πάντως, δίνουν στην κουζίνα μια νότα χαράς και εντυπωσιάζουν τους καλεσμένους μας.

    φλαμίνγκο
    ΙΚΕΑ

    2. Ρολόι τοίχου
    Ο χρόνος τρέχει δημιουργώντας μας άγχος και γεμίζοντάς μας με στρες. Γιατί, λοιπόν, να μην έχουμε τουλάχιστον ένα καλόγουστο και ευδιάθετο ρολόι για να βλέπουμε την ώρα;

    φλαμίνγκο
    TIGER

    3. Μαξιλάρια
    Εκτός από τον καναπέ, μπορείτε να τα τοποθετήσετε και στο κρεβάτι σας. Σκεφτείτε πως θα δώσουν άλλο αέρα στο σπίτι σας και θα το γεμίσουν με χρώμα, ειδικά αν τα έπιπλά σας είναι μονόχρωμα.

    φλαμίνγκο
    TIGER

    4. Παπούτσια
    Κατευθείαν προσδίδουν ένα ιδιαίτερο στυλ στο όλο σύνολο, ενώ ταιριάζουν άψογα σε ανθρώπους που πειραματίζονται με το ντύσιμό τους.

    φλαμίνγκο
    ΤOMS

    5. Γλυκά
    Θα σας φτιάξουν το κέφι, καθώς έχει πλάκα το γεγονός ότι τα φλαμίνγκο μας έχουν γίνει μέχρι και haribo.

    φλαμίνγκο
    HARIBO

    6. Μαγιό
    Κυκλοφορούν διάφορων ειδών μαγιό με τα αγαπημένα ζωάκια, σε πολλά χρώματα και σχέδια. Πέρα από τα καταστήματα, έχουμε αρχίσει ήδη να τα εντοπίζουμε σε θάλασσες και πισίνες.

    φλαμίνγκο
    CALZEDONIA

    7. Θήκη για κολλητική ταινία
    Όχι μόνο στο συγκεκριμένο, αλλά σε πολλά μικρά και μεγάλα αντικείμενα καθημερινής χρήσης το φλαμίνγκο έχει ενσωματωθεί και έχει βρει τη θέση του.

    φλαμίνγκο
    H&M

    8. Τσαντάκι καλλυντικών
    Τσάντα θαλάσσης, καθημερινή, για τη δουλειά, για εκδρομή, για καλλυντικά. Σε όλα τα είδη τσάντας θα βρεθεί αποτυπωμένο ένα (ή πολλά!) φλαμίνγκο.

    φλαμίνγκο
    Η&Μ

    9. Σκουλαρίκια
    Και σε βραχιόλια, δαχτυλίδια ή κολιέ. Κυκλοφορούν πολλά γυναικεία κοσμήματα με το σχέδιο αυτό, ακόμη και από μεγάλες εταιρείες ή οίκους που φαίνεται πως αναγνωρίζουν την εν λόγω μόδα.

    φλαμίνγκο
    SWAROVSKI

    10. Ταπετσαρία
    Και κάπως έτσι, ολόκληρο το σπίτι γεμίζει με τα χαριτωμένα πτηνά. Αν δεν σας φτάνουν τα υπόλοιπα αντικείμενα, ντύστε τους τοίχους σας με κάτι ανάλογο.

    φλαμίνγκο
    B&Q

    10+1. Ακόμη και στα νύχια κυριαρχούν τα φλαμίνγκο σε διάφορες παραλλαγές!
    νύχια



    ΣΧΟΛΙΑ