• City Stories

    Μαύρο παγωτό: Αυτό είναι το νέο food trend – Δείτε από τι είναι φτιαγμένο (pics)

    μαύρο παγωτό


    Ένα ασυνήθιστο, παράξενο, εξωτικό και άκρως ενδιαφέρον παγωτό έκανε την εμφάνισή του στην αγορά!

    Το “black ice cream” έχει μαύρο, κατάμαυρο, χρώμα και μαγνητίζει όλα τα βλέμματα, αφού προκαλεί την περιέργεια κατευθείαν. Όλοι αναρωτιούνται από τι να είναι, άραγε, φτιαγμένη αυτή η σκουρόχρωμη λιχουδιά, που έχει κάνει αίσθηση παντού και έχει κατακτήσει τον κόσμο.

    Οι πρώτες σκέψεις του απορρημένου κοινού ήταν πως προέρχεται από μαύρη σοκολάτα, ενώ κάποιοι υποστήριξαν πως ίσως πρόκειται για μελάνι σουπιάς. Εν τέλει, κανένα από τα δύο δεν ισχύει και το εντυπωσιακό μαύρο παγωτό είναι φτιαγμένο από ινδική καρύδα!

    Συγκεκριμένα, αυτό το νέο food trend φτιάχνεται από στάχτη καρύδας ή αλλιώς από θρυμματισμένο περίβλημα καρύδας, εξού και το σκούρο χρώμα, που είναι εκ διαμέτρου αντίθετο από το λευκό χρώμα του καρπού.

    Το όνομα του εν λόγω “καρυδένιου” μαύρου παγωτού είναι “Black Coconut Ash” και η παρασκευή του ξεκίνησε από το fancy παγωτατζίδικο της Νέας Υόρκης, το Morgenstern’s Finest Ice Cream, και το εμπνεύστηκαν οι ιδιοκτήτες του.

    Πριν από το μαύρο παγωτό ινδικής καρύδας, είχε παρουσιαστεί στην αγορά το παγωτό από μαύρο σουσάμι, το οποίο είναι φτιαγμένο από κλασικά υλικά και συμπληρώνεται από πάστα σουσαμιού. Το “Black Coconut Ash”, όμως, έχει διαφορετική γεύση.

    Η εντυπωσιακή του εμφάνιση έχει αναδειχθεί ποικιλοτρόπως στο Instagram, ενώ εμείς το αναμένουμε στην Ελλάδα για να το δοκιμάσουμε! Πάντως, στη Λεμεσό της Κύπρου έχει φτάσει ήδη και μπορεί να το βρει κανείς στην παγωταρία Gelato Mio.

    https://www.instagram.com/p/BVN6s3Rh6PJ/?tagged=blackicecream

    https://www.instagram.com/p/BVNJFkWFgpv/?tagged=blackicecream

    View this post on Instagram

    Burnt Vanilla Ice-Cream ?

    A post shared by Shannen Smith (@smiling_saffa) on

    μαύρο παγωτό

    μαύρο παγωτό 1235-6874.charcoal-ice-cream-4.6545558b0125d62fd97047e076a82207 12624-6874.charcoal-ice-cream-2.0e8e793c75ab5138881661a9c72f2b8f

    μαύρο παγωτό



    ΣΧΟΛΙΑ