ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σεισμός μεγέθους 4,3 της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε 21 χλμ. βόρεια-βορειοανατολικά των Βολιμών στη Ζάκυνθο, το μεσημέρι της Παρασκευής.
Το επίκεντρο του σεισμού, που έγινε αισθητός στη δυτική Ελλάδα, εντοπίζεται σε εστιακό βάθος 18,5 χιλιόμετρα, σύμφωνα με την αυτόματη λύση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου.
Δείτε πώς κατέγραψε το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του Εθνικού Αστεροσκοπείου Αθηνών τη σεισμική δόνηση:

Διαβάστε επίσης:
Πετράλωνα: Προφυλακιστέος ο κατηγορούμενος Βούλγαρος για τον βιασμό της 50χρονης καθαρίστριας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μητσοτάκης: Θέλω μία 3η θητεία γιατί υπάρχει ακόμα δουλειά που πρέπει να γίνει και οι αλλαγές αυτές πρέπει να είναι μη αναστρέψιμες
- Trastor: Πουλά 4όροφο κτίριο γραφείων στο Μαρούσι για σχεδόν 10 εκατ. ευρώ
- F1 Mercedes: Υπό την καθοδήγηση του Βολφ
- Château Margaux x Mandarin Oriental, Costa Navarino: Μια κορυφαία συνάντηση κρασιού και γαστρονομίας για 16 μόνο άτομα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.