ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Aegean ανακοίνωσε, σύμφωνα με τον Ν.3556/2007 και τις διατάξεις του άρθρου 19 του Κανονισμού (ΕΕ) 596/2014, κατόπιν σχετικής γνωστοποίησης που έλαβε, ότι η εταιρεία ALNESCO ENTERPRISES COMPANY LIMITED, πρόσωπο που έχει στενό δεσμό με τον κ. Παναγιώτη
Λασκαρίδη, Αντιπρόεδρος Β΄, μη-εκτελεστικό μέλος του Δ.Σ. της Εταιρείας, απέκτησε 1.651.114 νέες κοινές ονομαστικές μετοχές, συνολικής αξίας 5.283.564,80 ευρώ ή αξία 3,20 ευρώ ανά μετοχή.
Η κίνηση έγινε συνεπεία της συμμετοχής της εταιρείας στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Εταιρείας την 15.06.2021, (ήτοι ημερομηνία πίστωσης των νέων μετοχών, που προέκυψαν από την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στους λογαριασμούς αξιογράφων των δικαιούχων μετόχων).
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Bloomberg: Τα νοσοκομεία της Γερμανίας προετοιμάζονται για έναν πιθανό πόλεμο του ΝΑΤΟ με τη Ρωσία
- PRODEA: Πωλεί το 49% της LOGEON σε Invel και LGT – Καθαρό τίμημα 30,5 εκατ. ευρώ
- Εντ Γιαρντένι: «Ψαλίδι» στον στόχο για τον S&P 500 – Στις 7.900 μονάδες
- Fourlis: Δωρεάν διάθεση 242.785 μετοχών σε στελέχη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.