ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το μέγεθος της καταστροφής που άφησε πίσω της η μεγάλη φωτιά στην Κορινθία θα εκτιμήσει επί τόπου, αύριο το πρωί στις 9, κυβερνητικό κλιμάκιο το οποίο μεταβαίνει στο Αλεποχώρι.
Σε συνεργασία με την Τοπική Αυτοδιοίκηση, θα γίνει μία πρώτη αποτίμηση των καταστροφών από την πυρκαγιά και αξιολόγηση για τα απαιτούμενα μέτρα αποκατάστασης.
Το κυβερνητικό κλιμάκιο θα αποτελείται από τον αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών αρμόδιο για Θέματα Αυτοδιοίκησης, Στέλιο Πέτσα, τον υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας αρμόδιο για Θέματα Χωροταξίας και Αστικού Περιβάλλοντος Νίκο Ταγαρά, τον γενικό γραμματέα Οικονομικής Πολιτικής Χρήστο Τριαντόπουλο, τον γενικό γραμματέα Υποδομών Γιώργο Καραγιάννη, τον γενικό γραμματέα Αγροτικής Πολιτικής και Διαχείρισης Κοινοτικών Πόρων Κωνσταντίνο Μπαγινέτα και τον πρόεδρο του ΕΛΓΑ, Ανδρέα Λυκουρέντζο.
Διαβάστε ακόμη:
Ο επόμενος Σχίνος: Τα βόρεια προάστια της Αθήνας
Φωτιά στο Σχίνο Λουτρακίου: «Μείνετε μέσα» προτρέπουν οι ειδικοί για την Αθήνα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Συνάντηση Μητσοτάκη-Μελόνι: Ευρωπαϊκή ανταγωνιστικότητα και άμυνα, περιφερειακά ζητήματα και μεταναστευτικό στην ατζέντα
- Πανελλήνια Ομοσπονδία Ιδιοκτητών Αυτοκινητιστών Ταξί: Υπέρ της πρότασης Κυρανάκη για τα νυχτερινά δρομολόγια
- Πάπας Λέων: Κάλεσε τις μεγάλες δυνάμεις να σταματήσουν τους πολέμους, στο πρώτου του κυριακάτικο μήνυμα
- Τηλεφωνική επικοινωνία Πούτιν – Ερντογάν μετά την πρόταση του Ρώσου προέδρου για το Ουκρανικό
