ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο, τα περιστατικά κορονοϊού στην Ιταλία είναι 5.218 και 218 άνθρωποι έχασαν την ζωή τους.
Στον αριθμό των θανάτων, όμως, προστέθηκαν σήμερα 85 άνθρωποι οι οποίοι έχασαν την ζωή τους τις περασμένες ημέρες στην περιοχή της Καμπανίας. Χθες τα κρούσματα ήταν 5.741, με 164 θανάτους.
Συνολικά, πραγματοποιήθηκαν 269.744 διαγνωστικά τεστ, το 1,9% από τα οποία προέκυψε θετικό. Χθες, το αντίστοιχο ποσοστό ήταν 2,3%. Για πρώτη φορά, από τις 22 Οκτωβρίου του 2020, οι ασθενείς με Covid-19 που βρίσκονται στα ιταλικά νοσοκομεία, είναι λιγότεροι από 10.000 και, πιο συγκεκριμένα, 9.925.
Το τελευταίο εικοσιτετράωρο στις μονάδες εντατικής θεραπείας της χώρας οι ασθενείς με κορονοϊό είναι 75 λιγότεροι από χθες, ενώ στους νοσοκομειακούς θαλάμους είναι 458 λιγότεροι.
Ο ειδικός επίτροπος αρμόδιος για την υλοποίηση του προγράμματος εμβολιασμού, στρατηγός Φραντσέσκο Φιλιουόλο δήλωσε, τέλος, ότι χορηγούνται, πλέον, πάνω από 500.000 εμβόλια την ημέρα κατά του κορονοϊού και ότι θεωρεί πως η Ιταλία θα καταφέρει να πετύχει την ανοσία αγέλης, εντός του επόμενου Σεπτεμβρίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Revolut: Κανείς δεν έχει επικοινωνήσει μαζί μας μετά την παραβίαση των δεδομένων
- Σίλια Κριθαριώτη: Τι ετοιμάζει με τη Χάιντι Κλουμ στο Μόναχο; (video)
- Νίκος Χαρδαλιάς: Υπογράφηκε η σύμβαση για τη μεγάλη ανάπλαση του παραλιακού μετώπου στον Ωρωπό αξίας 7,49 εκατ. ευρώ
- Πιερρακάκης: Έχουμε κάνει 23 παρεμβάσεις για τις επιχειρήσεις, τις επενδύσεις και την ανταγωνιστικότητα
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.