Αυτό το Σαββατοκύριακο (23/5) το πρόγραμμα έχει GP στο Μόντε Κάρλο. Οι McLaren θα είναι βαμμένα στα χρώματα της Gulf Oil.
Η McLaren επιστρέφει στη F1 τα ιστορικά χρώματα του κολοσσού των πετρελαιοειδών στην Αμερική της Gulf Oil. Η εταιρεία έχει εξαγοραστεί από το 1985 και σήμερα είναι γνωστή ως Chevron. Πίσω όμως από την εικονική φίρμα υπάρχουν άνθρωποι που διαχειρίζονται τα πνευματικά δικαιώματα της φίρμας. Συνεργάζεται με την McLaren από πέρυσι και η εμφάνιση στα χρώματά της θα γίνει μόνο για τον αγώνα στο Μονακό.

Οι δυο εταιρείες έχουν ιστορία στη συνεργασία τους πίσω τις δεκαετίες του 1960 -1970. Η τελευταία φορά που μια McLaren αγωνίστηκε με τα χρώματα της Gulf ήταν πίσω στο 1997 στις 24 Ώρες του Μαν. Πέρα από τα μονοθέσια, τόσο οι οδηγοί όσο και οι μηχανικοί θα είναι στα χρώματα των ομάδων. Επίσης οι οδηγοί θα φορούν κράνη με ρετρό χρώματα που μετά θα δημοπρατηθούν για να μαζευτούν χρήματα για την Mind που είναι συνεργάτης της McLaren και ασχολείται με την φιλανθρωπία. Ο Νόρις έκανε λόγο για το πιο όμορφο μονοθέσιο στην εκκίνηση και ο νικητής στον αγώνα το 2018, Ντάνιελ Ρικιάρντο πρόσθεσε: «Άλλος ένας λόγος να ανυπομονώ γι’ αυτό τον αγώνα».

Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πειραιώς: Στο 8,4% υποχώρησε το ποσοστό του Paulson – «Παραμένουμε ιδιαίτερα θετικοί για τις μελλοντικές προοπτικές της τράπεζας»
- Το Αιγαίο δεν χάνεται με κανονιές, αλλά με σιωπές: Ο πόλεμος του βυθού έχει ήδη αρχίσει
- Πετρέλαιο: Πτώση 8% για το Brent – Οι αγορές ζυγίζουν τις κάλπες στις ΗΠΑ και τις εξελίξεις στο Ιράν
- Ιράν: Κλειστά τα Στενά του Ορμούζ μέχρι να γίνουν αποδεχτοί οι 7 όροι μας
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι.
Διαβάζονται Τώρα
Όμιλος ΔΕΗ: Η Κωτσόβολος εξαγοράζει το 100% της εταιρείας λιανικής Flanco στη Ρουμανία έναντι €35 εκατ.
Φώτης Ντουίτσης: Ο στρατηγός πίσω από το «ελληνικό FBI» και η μάχη με τις αυτοκρατορίες του εγκλήματος
O θρίαμβος της Coca Cola, η αποκλειστική δήλωση Μαρτίνου, τι λέει ο Εξάρχου, το φιάσκο της Μενδώνη και της Space Hellas, θρίλερ με τα δικαιώματα της UEFA, ο θρίαμβος Χρυσοχοΐδη και η απολογία της (πάντα αθώας) Κουτσολιούτσου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.