ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ για τη συνεχιζόμενη κλιμάκωση της βίας μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης, αποφάσισε να συγκαλέσει την Τρίτη 18 Μάϊου, ο Ύπατος Εκπρόσωπος της ΕΕ για θέματα εξωτερικής πολιτικής, Ζοζέπ Μπορέλ.
Συγκεκριμένα, με μήνυμά του στο twitter, ο επικεφαλής της ευρωπαϊκής διπλωματίας αναφέρει: «Λόγω της συνεχιζόμενης κλιμάκωσης μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης και του απαράδεκτου αριθμού αμάχων, συγκαλώ έκτακτη τηλεδιάσκεψη των Υπουργών Εξωτερικών της ΕΕ. Θα συντονίσουμε και θα συζητήσουμε πώς μπορεί η ΕΕ να συμβάλει καλύτερα στον τερματισμό της τρέχουσας βίας».
Διαβάστε επίσης:
Νετανιάχου: Η ισραηλινή επιχείρηση στη Γάζα θα συνεχιστεί για όσο καιρό χρειαστεί
Γάζα: Παρέμβαση Μπάιντεν για αποκλιμάκωση μετά τους βομβαρδισμούς
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Βρετανία: Συνετρίβη ελικόπτερο του Πολεμικού Ναυτικού – Τρεις νεκροί (βίντεο)
- Ειρήνη Αγαπηδάκη: Η Τηλεϊατρική ενισχύει ουσιαστικά την ισότιμη πρόσβαση όλων των πολιτών στην υγεία
- Wall Street: Σε αρνητικό έδαφος παρά τα χθεσινά ρεκόρ – Ο πόλεμος στο Ιράν τροφοδοτεί ανησυχίες για τον πληθωρισμό
- ΗelleniQ Energy: Στις 25 Ιουνίου η Τακτική Γενική Συνέλευση
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.