ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Tην πρόταση του Διοικητικού Συμβούλιου στη Γενική Συνέλευση των μετόχων για τη διανομή μερίσματος ανακοίνωσε η Π. Πετρόπουλος ΑΕΒΕ.
Ειδικότερα, το ΔΣ θα προτείνει στη Γενική Συνέλευση της 22ας Ιουνίου τη διανομή μερίσματος €0,10 ανά μετοχή, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η εισηγμένη.
Η ημερομηνία για την προτεινόμενη αποκοπή μερίσματος είναι η 25η Ιουνίου, ενώ η καταβολή του προτείνεται να ξεκινήσει τη 2α Ιουνίου.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Αλεξάντερ Νόβακ: Η Ρωσία θα άρει την απαγόρευση εξαγωγών ντίζελ όταν ανακάμψει η αγορά
- ΕΛΓΑ: Τροπολογία για αποζημιώσεις στο 100% και προκαταβολές στα πρότυπα Daniel για τις καταστροφές από το χαλάζι
- Δημοσκόπηση Marc: Διατηρεί προβάδισμα 14 μονάδων η ΝΔ από την ΕΛ.Α.Σ., κατάρρευση για το κόμμα της Καρυστιανού στην πέμπτη θέση
- Ρόδος: Σε αυξημένη ετοιμότητα η Πολιτική Προστασία για κίνδυνο πυρκαγιάς
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.