ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Αποτυχημένη ήταν η «αντικυβερνητική διαδήλωση» που διοργάνωσε το ΚΚΕ και το ΚΙΝΑΛ, με την συμπαράσταση του ΣΥΡΙΖΑ και του περιφερειάρχη Βορείου Αιγαίου στην Χίο.
Ο κόσμος που παρευρέθηκε στην «διαδήλωση» ήταν ελάχιστος και αποτελούταν κυρίως από κομματικά στελέχη, μεταξύ των οποίων ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης, ο πρώην βουλευτής του ΚΙΝΑΛ Κ. Τριαντάφυλλος αλλά και ο ίδιος ο περιφερειάρχης Βορέιου Αιγαίου Κώστας Μουτζούρης.
Αντίθετα, η τοπική κοινωνία δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται ιδιαίτερα για τη διαδήλωση.
Στο νησί οι μεταναστευτικές ροές έχουν μειωθεί το τελευταίο χρόνο κατά 95% ενώ στη δομή της ΒΙΑΛ οι μετανάστες και πρόσφυγες από 6.000 έχουν μειωθεί στους 960.


Διαβάστε επίσης:
Με εξώδικο απαντά ο Μηταράκης στον περιφερειάρχη Β. Αιγαίου, Κώστα Μουτζούρη
Μηταράκης: Από αρχές Μαΐού ξεκινούν οι εμβολιασμοί στις δομές φιλοξενίας
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Pantelakis Securities για Σαράντη: Αδύναμο τρίμηνο, αλλά διατηρείται η φετινή καθοδήγηση
- Ερντογάν: Η Τουρκία είναι έτοιμη ανά πάσα στιγμή να φιλοξενήσει μια συνάντηση Τραμπ – Πούτιν
- Οικοδομικά υλικά: Αύξηση 2,2% στις τιμές για τον Σεπτέμβριο
- Χάρης Δούκας: Προσφεύγει στα δικαστήρια για την ανάθεση της καθαριότητας του Αγνώστου Στρατιώτη σε ιδιώτη