ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαμαράς: Το Ισραήλ να αναγνωρίσει και τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Θράκης και της Μικράς Ασίας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, ότι σκοπεύει να αναγνωρίσει ως γενοκτονία τις σφαγές και τις αναγκαστικές εκτοπίσεις των Αρμενίων το 1915.
Την πληροφορία αυτή μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο πηγές που έχουν γνώση της συζήτησης μεταξύ των δύο ηγετών.
Διαβάστε επίσης:
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν-Ερντογάν – Έδωσαν «ραντεβού» για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Sir Στέλιος Χατζηιωάννου στο Mononews: «Δεν θεωρώ επιτυχία το ύψος μιας δωρεάς»
- Ρωσικό πλοίο της Rosatom βυθίστηκε από ουκρανικά drones στη Μαύρη Θάλασσα
- Φωτιά στη Κυρά Φαρσάλων στη Λάρισα, επιχειρούν 4 εναέρια – Υποψίες για εμπρησμό
- Στη δημοσιότητα τα στοιχεία 43χρονου που αναζητείται για τη δολοφονία Ζαμπούνη
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.