ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Σαμαράς: Το Ισραήλ να αναγνωρίσει και τη γενοκτονία των Ελλήνων του Πόντου, της Θράκης και της Μικράς Ασίας
Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν είπε στον Τούρκο ομόλογό του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, στην τηλεφωνική επικοινωνία που είχαν σήμερα, ότι σκοπεύει να αναγνωρίσει ως γενοκτονία τις σφαγές και τις αναγκαστικές εκτοπίσεις των Αρμενίων το 1915.
Την πληροφορία αυτή μετέδωσε το πρακτορείο Reuters, επικαλούμενο πηγές που έχουν γνώση της συζήτησης μεταξύ των δύο ηγετών.
Διαβάστε επίσης:
Τηλεφωνική επικοινωνία Μπάιντεν-Ερντογάν – Έδωσαν «ραντεβού» για τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Goldman Sachs και Nomura για πετρέλαιο: Αυτό κινεί τις αγορές όχι η Τεχνητή Νοημοσύνη – Πώς επιδρά στα ομόλογα
- Χρηματιστήριο: Άλμα 4% για την ΕΥΔΑΠ, ισχυρά κέρδη για Πειραιώς, ΔΑΑ και διυλιστήρια
- Υπόθεση Μαζωνάκη: Αυτοί είναι οι 5 έλεγχοι που έκανε η Επιτροπή Ελέγχου του ΙΣΑ στο ιατρείο
- Θρίλερ στο Λονδίνο με τον εγγονό της πριγκίπισσας Αικατερίνης της Ελλάδας – Βρέθηκε νεκρός στα 44 του
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.