ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα 885,8 εκατ. ευρώ διαμορφώθηκαν τα κέρδη προ τόκων, φόρων και αποσβέσεων (EBITDA) του ομίλου της ΔΕΗ, σε επαναλαμβανόμενη βάση, το 2020, έναντι €333,6 εκατ. το 2019, με το αντίστοιχο περιθώριο να αυξάνεται σε 19,1% από 6,8%, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! ? https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ντόναλντ Τραμπ ΟΗΕ: Πόλεμος στο Ιράν, επαφές με τον Κόλπο και συμφωνία για τη Γροιλανδία – Υπό δοκιμασία η αμερικανική ισχύς
- Ρόδος: Νεκρός πυροσβέστης σε επιχείρηση διάσωσης δύο αναρριχητών – ΕΔΕ με εντολή Τουρνά
- Χαμός από την κακοκαιρία: Πλημμύρισαν υπόγεια στην Πάτρα – Φωτιές από κεραυνούς σε Κέρκυρα και Υμηττό, προβλήματα και σε νοσοκομεία
- Δημήτρης Αβραμόπουλος: Στο αρχείο το ένταλμα σύλληψης για το Qatar Gate
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.