ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Το ράλι 🚀 σε Alpha και Metlen και η επιβεβαίωση του wiseman, το big deal που έρχεται, τα σπίτια και το νησί του μικροεκδότη με το 🔫 Tommy gun, η εισήγηση Πιέρ για τον ΦΠΑ στα νεόδμητα, ο άγνωστος broker Μαργαρίτης και τα σενάρια για πρόωρες εκλογές
Μέσα στο γενικότερο αρνητικό κλίμα που ενέσκηψε στο Χρηματιστήριο, με αφορμή το book bulding της τράπεζας Πειραιώς, που αναγκάζει τους επενδυτές να πουλήσουν ισχυρές θέσεις στα χαρτοφυλάκιά τους για να μπουν στην αύξηση κεφαλαίου που θα εκκινήσει στις 21/4, οι πωλητές παίρνουν το πάνω χέρι στην Ελλάκτωρ.
Στο Χρηματιστήριο της Φρανκφούρτης το 5ετές ομόλογο της Ελλάκτωρ, λήξεως το 2024, απόδοσης 6,375%, υποχωρεί πάνω από 5% τη Δευτέρα, με στην ονομαστική τιμή να έχει κατρακυλήσει στο 84,535. Στις 18/3 είχε γράψει και την μεγαλύτερη ονομαστική τιμή του στο 95.
Η εμπλοκή στις σχέσεις μεταξύ των βασικών μετόχων και η κόντρα για την αύξηση κεφαλαίου οδηγεί σε μεγάλη μείωση, τη στιγμή που η S&P, υποβάθμισε την πιστοληπτική αξιολόγηση του ομίλου και μάλιστα με αρνητικές προοπτικές.
Στο ταμπλό του Χ.Α. οι απώλειες προσέγγιζαν νωρίτερα το 6%, με τη μετοχή ΕΛΛΑΚΤΩΡ 0% 2,60 στο 1,23, επίπεδα τα οποία έχει να δει εδώ κι επτά μήνες.
Διαβάστε επίσης
Ελλάκτωρ: Η κρίσιμη συνέλευση της Πέμπτης για την αύξηση κεφαλαίου και τα «προγνωστικά»
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Giorgio Armani: η πορεία του θρύλου που εκτοξεύθηκε από το μηδέν στα 2,4 δισεκατομμύρια
- Γουόρεν Μπάφετ: Τα μαθήματα ζωής και επενδύσεων του «γκουρού» των αγορών
- Πώς θα γίνεται η εκπαίδευση και πιστοποίηση των τεχνικών επαγγελμάτων – Μιλούν στο mononews Χορμόβα, Δαμίγος
- Πόσα χρήματα εξασφάλισε η ΑΕΚ χάρη στην πρόκρισή της στο Conference League
