ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο σπίτι του Δημήτρη Λιγνάδη βρέθηκε επιστολή σε φάκελο από το γραφείο του «Προέδρου» της «Εν Αθήναις Φιλεκπαιδευτικής Εταιρείας», με παραλήπτη τον τέως καλλιτεχνικό διευθυντή του Εθνικού Θεάτρου και την ένδειξη «Ι.Α.Χ» (Ιδίαις Αυτού Χερσίν).
Διαβάστε τη συνέχεια στο Portraits.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Λέσβος: Φωτιά στην παλιά χωματερή Πλωμαρίου – Εστάλη μήνυμα 112
- Αιχμηρή απάντηση Κωνσταντέλλου σε Τσίπρα για τα περί «ξενοδοχείου» της Βουλιαγμένης – «Εκείνος σχολιάζει, εμείς αγωνιζόμαστε»
- Χωρίς τις αισθήσεις του ανασύρθηκε από τη θάλασσα 12χρονο αγόρι στη Χαλκιδική – Τον επανέφεραν κάνοντας ΚΑΡΠΑ(upd)
- Ντουμάς (Hermès): Η ανάκαμψη των πωλήσεων στην Κίνα εξαρτάται από την τιμή του… χοιρινού κρέατος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.