ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το ενδεχόμενο να κλείσει ξανά το λιανεμπόριο, σε περίπτωση που επιδεινωθεί η κατάσταση στη χώρα μας, άφησε ανοιχτό η υφυπουργός Υγείας, Ζωή Ράπτη.
Μιλώντας στον ΣΚΑΪ, η κ. Ράπτη τόνισε πως ειδικά στην Αττική, αλλά και τη Θεσσαλονίκη, βρισκόμαστε σε ένα πάρα πολύ δύσκολο σημείο.
«Το επιδημιολογικό φορτίο έχει αυξηθεί, συνεχώς ενισχύεται το Εθνικό Σύστημα Υγείας», δήλωσε.
Η υφυπουργός εξήγησε ότι σε κάθε περίπτωση τα «μέτρα αποσυμπίεσης» από το lockdown που ανακοινώθηκαν έχουν στόχο ακριβώς στο να βοηθήσουν στην τήρηση των μέτρων κοινωνικής προστασίας.
«Είναι ένα εργαλείο ουσιαστικά για να συνεχίσουμε στο δρόμο που γνωρίζουμε», είπε τονίζοντας πως το βήμα αυτό γίνεται με προσοχή, το επιδημιολογικό φορτίο εξετάζεται συνεχώς και η επιδημιολογική επιτροπή θα κρίνει το κατά πόσο μπορούν να δοθούν στην συνέχεια επιπρόσθετα μέτρα.
Διαβάστε επίσης:
Σαρηγιάννης: Αργεί η αποσυμπίεση του ΕΣΥ και των κρουσμάτων – Σημαντικό εργαλείο τα self tests
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Μαρίνα Χατζημανώλη: Στη Σαουδική Αραβία για ενίσχυση των ναυτιλιακών θεμάτων της Κύπρου
- Ανδρέας Μιχαλόπουλος (Performance Shipping): Είμαστε υπερήφανοι που παραλάβαμε το νεότευκτο M/T P. Tokyo
- Περιστέρι: Φωτιά ξέσπασε τώρα σε επιχείρηση
- Reggeborgh Invest: Δωρεά ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού ύψους 334.658 ευρώ στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας
