ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στο 19,9125% αυξήθηκε το ποσοστό του Γιώργου Περιστέρη επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ, όπως ανακοίνωσε η εισηγμένη.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της εταιρείας:
Σύμφωνα με το Ν. 3556/2007, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ενημερώνει ότι έλαβε γνωστοποίηση από τον μέτοχο κ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗ ότι στις 18/3/2021 επήλθε μεταβολή (αύξηση) άνω του 3% στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου και συγκεκριμένα:
Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου κατά την προηγούμενη γνωστοποίηση συναλλαγής: 16.531.307, ήτοι ποσοστό 15,9841 % του μετοχικού κεφαλαίου.
Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου μετά την τελευταία συναλλαγή:
20.594.164 μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 19,9125 % επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, που ανέρχονται σε 103.423.291.
Στην ίδια ως άνω γνωστοποίηση, ο μέτοχος κ. ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΗΣ δήλωσε ότι η γνωστοποίηση αφορά την απόκτηση από το συνδεδεμένο νομικό πρόσωπο ΓΑΡΔΕΝΙΑ Α.Κ.Τ.Ε.Ξ.Ε. ποσοστό δικαιωμάτων ψήφου 3,8849%.
Πτώση για το ποσοστό της REGGEBORGH
Παράλληλα, η εισηγμένη με δεύτερη ανακοίνωσή της ανακοίνωσε πως το ποσοστό της REGGEBORGH INVEST επί των συνολικών δικαιωμάτων ψήφου υποχώρησε στο 19,3473%.
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ:
Σύμφωνα με το Ν. 3556/2007, η ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε. ενημερώνει ότι έλαβε σήμερα γνωστοποίηση από τον μέτοχο REGGEBORGH INVEST B.V. ότι στις 18/3/2021 επήλθε μεταβολή (μείωση) στα δικαιώματα ψήφου του ως άνω μετόχου και συγκεκριμένα:
Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου κατά την προηγούμενη γνωστοποίηση συναλλαγής: 24.473.866 , ήτοι ποσοστό 23,6638 % του μετοχικού κεφαλαίου.
Αριθμός μετοχών και ισάριθμων δικαιωμάτων ψήφου μετά την τελευταία συναλλαγή:
20.009.580 μετοχές και δικαιώματα ψήφου, ήτοι ποσοστό 19,3473 % επί του συνόλου των δικαιωμάτων ψήφου της Εταιρείας, που ανέρχονται σε 103.423.291.
Στην ίδια ως άνω γνωστοποίηση, ο μέτοχος REGGEBORGH INVEST B.V. δήλωσε ότι δεν ελέγχεται από άλλο φυσικό ή νομικό πρόσωπο ή άλλη οντότητα και δεν ελέγχει άλλη επιχείρηση/επιχειρήσεις που κατέχουν άμεσα ή έμμεσα συμμετοχή στην ΓΕΚ ΤΕΡΝΑ Α.Ε.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Wall Street: Νέο ρεκόρ ο Dow Jones, συνέχισαν την ανάκαμψη οι τεχνολογικές μετοχές
- Πετρέλαιο: Νέα άνοδος μετά τη σύσταση των ΗΠΑ προς τα πλοία στα Στενά του Ορμούζ να αποφεύγουν το Ιράν
- Άστατος καιρός με βροχές τις επόμενες ημέρες – Τι προβλέπεται για την Τσικνοπέμπτη
- Politico: Ο Τραμπ θα ταξιδέψει στην Κίνα την πρώτη εβδομάδα του Απριλίου
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.