ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Το πράσινο φως έδωσε η Ελληνική Επιτροπή Ανταγωνισμού και η Επιτροπή Προστασίας του Ανταγωνισμού της Κυπριακής Δημοκρατίας στον ΟΠΑΠ για την απόκτηση αποκλειστικού ελέγχου επί της επιχειρηματικής δραστηριότητας του Ομίλου Stoiximan σε Ελλάδα και Κύπρο (“SMGC”).
Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Οργανισμός σε συνέχεια των ανωτέρω και δεδομένου ότι δεν εκκρεμεί πλέον η λήψη οποιασδήποτε άλλης έγκρισης, η OPAP Investment Ltd (“OPAP Investment”),100% θυγατρική εταιρεία της ΟΠΑΠ, θα προχωρήσει στην υλοποίηση του αποκλειστικού ελέγχου επί της SMGC, στην οποία θα κατέχει ποσοστό 84,49%.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κωστής Χατζηδάκης για αγορά καυσίμων: Έχουμε χρήματα στην άκρη και δεν θα μείνουμε με σταυρωμένα χέρια
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Κοινές δηλώσεις με τον Πορτογάλο ομόλογό του (live)
- FOURLIS: Ξεκινά πρόγραμμα επαναγοράς έως 2,56 εκατ. ιδίων μετοχών
- Alpha Bank: Ο CEO Βασίλης Ψάλτης περιόδευσε στην Κεντρική Μακεδονία, με επιχειρηματικότητα και παιδεία στο επίκεντρο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.