ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Δύο πακέτα, 1.076.923 τεμαχίων το κάθε ένα, συνολικής αξίας σχεδόν 28 εκατ. ευρώ, άλλαξαν χέρια νωρίτερα στην Τέρνα Ενεργειακή.
Τα δύο πακέτα αντιστοιχούν από κοινού στο 1,86% του μετοχικού κεφαλαίου της εισηγμένης.
Η τιμή ορίστηκε στα 13 ευρώ ανά μετοχή, δηλαδή ελαφρώς πάνω από την τρέχουσα τιμή διαπραγμάτευσης της μετοχής ΤΕΝΕΡΓ -0,16% 19,32.
Σύμφωνα με πληροφορίες, πωλητής είναι ο επικεφαλής της Τέρνα Ενεργειακής Γιώργος Περιστέρης, ενώ με τα έσοδα θα προχωρήσει στην ενίσχυση της μετοχικής του συμμετοχής στη ΓΕΚ Τέρνα, μετά την αποεπένδυση των Ολλανδών της Reggeborgh.
Διαβάστε επίσης:
ΓΕΚ Τέρνα: Ο Γιώργος Περιστέρης και οι επόμενες κινήσεις σε ΑΠΕ και κατασκευές
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Στουρνάρας: «Η Ελλάδα δικαιούται να είναι αισιόδοξη για το μέλλον της οικονομίας» (Βίντεο)
- Φωτιά τώρα στη Φιλοθέη, επιχειρούν 47 πυροσβέστες με 10 οχήματα – Σηκώθηκαν δύο ελικόπτερα
- Καμμένος: Θα συνεργαζόμουν με την Καρυστιανού, δεν είμαι σίγουρος ότι ο Τσίπρας θα είναι δεύτερος
- Eurobank Equities για Allwyn: Γιατί παραμένει ουδέτερη παρά την άνοδο των εσόδων και το buyback
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.