ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
«Οι θλιβερές εικόνες βίας που είδαμε όλοι, απόψε, στην Αθήνα πρέπει να είναι οι τελευταίες. Και η ζωή ενός συμπολίτη μας, του νεαρού αστυνομικού που κινδύνευσε, να μας αφυπνίσει», αναφέρει σε δήλωσή του ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με αφορμή τα επεισόδια στη Νέα Σμύρνη και τον τραυματισμό αστυνομικού από διαδηλωτές.
«Αυτές τις στιγμές πρέπει να επικρατήσει απ’ όλους αυτοσυγκράτηση και ψυχραιμία. Και απευθύνομαι ειδικά στους νέους μας, που είναι προορισμένοι να δημιουργούν. Όχι να καταστρέφουν. Η τυφλή οργή δεν οδηγεί πουθενά», ανέφερε ο κ. Μητσοτάκης και πρόσθεσε:
«Δυστυχώς, κάποιοι αγνόησαν τις προειδοποιήσεις μας. Και σε όσους επιχειρούν να σπείρουν το μίσος και το διχασμό στην κοινωνία για να καλύψουν το δικό τους αδιέξοδο, όπως έκαναν και στο παρελθόν, απαντώ το εξής: To βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019 τόνισα ότι είμαι εδώ για να εγγυηθώ την ενότητα, την ασφάλεια και την ευημερία όλων των Ελλήνων. Αυτό επαναλαμβάνω και τώρα. Δεν θα επιτρέψω σε κανέναν να μας διχάσει. Δεν θα αφήσουμε κανέναν να μας γυρίσει πίσω», κατέληξε ο πρωθυπουργός.
Διαβάστε επίσης:
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Πρωτοφανές στο NCAA! Το Πανεπιστήμιο της Γιούτα ανοίγει την πόρτα σε private equity με επένδυση 460 εκατ. ευρώ
- Μια θεά μέσα στο χώμα – Μαρμάρινη κεφαλή Εστίας από την αρχαία Μητρόπολη
- Επίδομα Παιδιού Α21: Νωρίτερα η πληρωμή της 6ης δόσης πριν τα Χριστούγεννα
- Αγροτικά μπλόκα: Διχασμένοι οι αγρότες μπροστά στα μέτρα της κυβέρνησης – Όλα κρίνονται αύριο στην πανελλαδική σύσκεψη στις Σέρρες