ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

Τρεις ταινίες στο ίδιο έργο του Open, αλλαγές στον Σκάι, η «αρπαγή» της ωραίας Εμινέ Γεσίρ, ένα ερωτικό σκάνδαλο, έρχεται το Mega Radio
Με τις τηλεοπτικές εταιρείες να στρέφονται πλέον η μία κατά της άλλης, η Ολομέλεια του Συμβουλίου της Επικρατείας, απέρριψε τις αιτήσεις για ασφαλιστικά μέτρα που είχαν κάνει ο Δημήτρης Κοντομηνάς για λογαριασμό του Alpha και η πλευρά Βαρδινογιάννη για το Star και την κυπριακή εταιρεία «Ανεξάρτητος Τηλεοπτικός Πάροχος Περιεχομένου» (ITV CP).
Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένονται μέσα στις επόμενες μέρες να δημοσιευθεί και το σκεπτικό των αποφάσεων του ΣτΕ, όπου προέδρευσε ο Νικόλαος Σακελλαρίου. Εισηγήτρια των αποφάσεων ήταν η σύμβουλος Επικρατείας Μαρίνα Παπαδοπούλου.
Πλέον οι τηλεοπτικές εταιρείες στρέφονταν η μια κατά της άλλης, τουλάχιστον μέχρι να δημοσιευτεί η απόφαση της απόρριψης των αιτήσεων του Alpha, του Star και του ITV CP.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Κοντομηνάς – Αλαφούζος : Συζητούν, αλλά ερωτηματικό τι θα γίνουν οι δημοσιογράφοι του Alpha
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Κοντομηνάς-Αλαφούζος και Σαββίδης-Βαρδινογιάννης: Συμφώνησαν οι πρώτοι, συζητούν οι δεύτεροι
ΜΗ ΧΑΣΕΤΕ:
http://www.mononews.gr/megalos-diagonismos-tou-mononews-dinoume-5-doroepitages-apo-ta-attica-axias-1000-evro/82999
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Ουκρανία: Πέντε νεκροί και 20 τραυματίες από τη ρωσική επίθεση κατά του κτηρίου της κυβέρνησης
- Growthfund Agora: Μεγάλα έργα που αλλάζουν το πρόσωπο της Θεσσαλονίκης
- Τσίπρας για Μητσοτάκη: Ο μοναδικός στόχος τώρα είναι η εκλογική πελατεία και η ψηφοθηρία
- Σουηδία: Πρωτοφανείς πλημμύρες παραλύουν δρόμους και σιδηροδρομικές γραμμές
