ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Πρόσθετες ελαφρύνσεις για τους πληγέντες πελάτες της, ανακοίνωσε η ΔΕΗ
Όπως αναφέρει, η ΔΕΗ στέκεται δίπλα στους πελάτες της που αντιμετώπισαν εκτεταμένες διακοπές ρεύματος λόγω της πρόσφατης πρωτοφανούς κακοκαιρίας και ανακοινώνει επιπλέον ελαφρύνσεις.
Συγκεκριμένα, σε συνέχεια της ανακοίνωσης του ΔΕΔΔΗΕ για την αφαίρεση των Χρεώσεων Χρήσης Δικτύου Φεβρουαρίου για τους πληγέντες καταναλωτές όλων των προμηθευτών, η ΔΕΗ θα τριπλασιάσει την οικονομική ελάφρυνση για τους πελάτες της, προσθέτοντας επιπλέον έκπτωση στις χρεώσεις ενέργειας του λογαριασμού τους.
Με αυτό τον τρόπο, για ένα μέσο μηνιαίο λογαριασμό, η συνολική έκπτωση για τους πελάτες ΔΕΗ υπολογίζεται ότι θα είναι της τάξης του 30% επί του συνόλου του λογαριασμού.
Υπενθυμίζουμε ότι οι εκπτώσεις θα εμφανιστούν σε λογαριασμούς των επόμενων μηνών, ανάλογα με τον κύκλο τιμολόγησης των πελατών μας.
Διαβάστε επίσης
ΔΕΗ: Προσανατολίζεται στη δωρεά των τελών δικτύου διανομής για τα νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα
Μητσοτάκης στην ΚΟ: Μείωση στον λογαριασμό της ΔΕΗ για νοικοκυριά που έμειναν χωρίς ρεύμα
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χωρίς ταξί θα μείνει η Αττική αύριο Τετάρτη και μεθαύριο Πέμπτη – Ποια τα αιτήματα
 - Τασούλας: Σήμερα η συνάντηση με την Κίμπερλι Γκιλφόιλ – Μαζί της οι πρέσβεις του Καναδά και της Νορβηγίας
 - Latsco Shipping (Πάρης Κασιδόκωστας – Λάτσης): Ναυπηγεί τέσσερα πλοία κοντέινερ αξίας 124 εκατ. δολαρίων
 - Ολυμπιακός-Αϊντχόφεν με ενισχυμένες αποδόσεις και Bet Builder Ready από το Πάμε Στοίχημα