ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ διαδηλωτών αρνητών του lockdown και της αστυνομίας και στην Θεσσαλονίκη το απόγευμα της Κυριακής.
Περίπου 300 άτομα έχουν συγκεντρωθεί μπροστά στον Λευκό Πύργο, πραγματοποιώντας διαμαρτυρία κατά των περιοριστικών μέτρων, υποστηρίζοντας πως περιορίζονται οι ελευθερίες τους.
Τα πράγματα ξέφυγαν, όταν ομάδα από τους συγκεντρωμένους βγήκαν από το πλακόστρωτο της Νέας Παραλίας και επιτέθηκαν στους αστυνομικούς, αναποδογυρίζοντας κάδους απορριμμάτων, πετώντας αντικείμενα, πέτρες, φωτοβολίδες αλλά και… χιονόμπαλες.
Η αστυνομία απάντησε με περιορισμένη χρήση κροτίδων κρότου λάμψης.
Φωτογραφία-video: GRTimes.gr
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τα 4 «καμπανάκια» του Γραφείου Προϋπολογισμού της Βουλής – Μέση Ανατολή, δασμοί Τραμπ και καθυστερήσεις στο Ταμείο Ανάκαμψης
- Συνεταιριστική Χανίων: Κεφαλαιακά ισχυρή και θωρακισμένη η τράπεζα – Τι απαντά σε δημοσιεύματα
- Μερτς: «Κρατική επιταγή» η προστασία του Ισραήλ – Αναγκαία η αμερικανική επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν
- Ουγγαρία: Αμετάβλητο στο 6,5% το βασικό επιτόκιο για ένατο μήνα
