Σε δυο νέες δωρεές συνολικού ύψους 78.287,10 ευρώ προχώρησε η Αστική μη Κερδοσκοπική Εταιρία «Συν-Ένωσις», της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών, για την επισκευή και ανακαίνιση των κτηριακών εγκαταστάσεων της Ακαδημίας Εμπορικού Ναυτικού (ΑΕΝ) Κρήτης.
Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής κ. Γιάννης Πλακιωτάκης εξέφρασε, για άλλη μία φορά, τις ευχαριστίες προς τον κ. Θεόδωρο Βενιάμη, Πρόεδρο της Ένωσης Ελλήνων Εφοπλιστών και της «Συν-Ένωσις», για τις νέες αυτές δωρεές.
Τα σχετικά ιδιωτικά συμφωνητικά σύμβασης έργου μεταξύ του Υπουργείου Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής και της «Συν-Ένωσις» έχουν ήδη υπογραφεί, ενώ οι εργασίες έχουν ξεκινήσει.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κομισιόν: Σχέδιο για υποχρεωτικές μειώσεις στην κατανάλωση ρεύματος σε περίπτωση κρίσης
- Πετρέλαιο: Κάτω από τα 99 δολάρια το Brent, καθώς επανεκκινεί ο αγωγός Ανατολής–Δύσης
- Μακρόν στον ΟΗΕ: Απαράδεκτο «να παρακολουθούμε ενα θέαμα που μας ντροπιάζει» στη Λωρίδα της Γάζας και στη Δυτική Όχθη
- Ουγγαρία: Οι εισαγγελείς ζητούν την άρση ασυλίας του πρωθυπουργού Μάγιαρ για «κλοπή» κινητού
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.