ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Με μία ανακοίνωση του υπουργού Ανάπτυξης αλλάζουν τα μέχρι τώρα δεδομένα για το take away τα Σαββατοκύριακα στις περιοχές της Αττικής, της Θεσσαλονίκης και της Χαλκιδικής.
Η απόφαση ελήφθη με το σκεπτικό ότι από την αναστολή του take away προβλέπεται να δημιουργηθεί σύγχυση και να προκληθούν περισσότερα προβλήματα.
Συγκεκριμένα, ο Υπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κ. Άδωνις Γεωργιάδης έκανε την εξής δήλωση:
«H Kυβέρνηση αξιολόγησε ότι το μέτρο της προσωρινής αναστολής του “take away” θα δημιουργήσει μεγαλύτερη σύγχυση και θα προκαλέσει περισσότερα προβλήματα. Ως εκ τούτου, ανακοινώνουμε ότι το “take away” θα λειτουργεί στην Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη και τη Χαλκιδική και τα Σαββατοκύριακα, όπως ίσχυε μέχρι σήμερα».
Νωρίτερα, ο Αδωνις Γεωργιάδης ανέφερε πως «Έχει καταργηθεί το take away για τα Σαββατοκύριακα διότι έχει παρατηρηθεί ένας πάρα πολύ μεγάλος συνωστισμός μπροστά από τα καταστήματα που έπαιρνε ο κόσμος το φαγητό του. Έτσι, το take away τα Σαββατοκύριακα για Αθήνα και Θεσσαλονίκη σταματάει, αλλά το delivery, η διανομή φαγητού στα σπίτια συνεχίζεται κανονικά».
Ωστόσο, λίγο αργότερα, με ανακοίνωσή του το υπουργείο διευκρίνισε πως η απαγόρευση του take away δεν ισχύει σήμερα, αλλά από αύριο Κυριακή, και το επόμενο Σαββατοκύριακο.
Διαβάστε επίσης:
Αυτά είναι τα μέτρα που ισχύουν από τις 6 π.μ.
Άδωνις Γεωργιάδης: Από το Μάιο και μετά η υποχώρηση της πανδημίας
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Χίος: Ενισχύονται οι πυροσβεστικές δυνάμεις στις τρεις εστίες πυρκαγιάς – Κλιμάκιο της ΔΑΕΕ μεταβαίνει στο νησί
- Ε.Ε.: Έκτατο Συμβούλιο Ασφαλείας για την Μέση Ανατολή την Τετάρτη
- J.P. Morgan για ΟΤΕ: Αλλάζει το τοπίο του ανταγωνισμού στην αγορά τηλεπικοινωνιών λόγω ΔΕΗ
- Οι Φρουροί της Επανάστασης απειλούν τις ΗΠΑ με «αντίποινα που θα τους κάνουν να μετανιώσουν»
