ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Την καταγγελία κατά του Πέτρου Φιλιππίδη από τη σύζυγό του, Λένα Δροσάκη, την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και την Πηνελόπη Αναστασοπούλου σχολίασε μέσω αναρτήσεων στο Instagram, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης.
Ο γνωστός ηθοποιός, ο οποίος φέτος συνεργάζεται με τον Πέτρο Φιλιππίδη στην επιτυχημένη σειρά της ΕΡΤ «Χαιρέτα μου τον Πλάτανο», λίγο μετά τη δημοσιοποίηση των καταγγελιών ανέβασε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram emoji με δυναμιτάκια και τη λέξη «Boom».
Πριν από λίγη ώρα, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης επανήλθε με νέα ανάρτηση, στην οποία αναφερόμενος στη Λένα Δροσάκη, έγραψε:
«Υπερασπίστηκες τις αξίες σου! Όρθωσες ανάστημα στους φόβους σου! Δεν φοβήθηκες τους δαίμονές σου! Είμαι τόσο περήφανος για σένα αγάπη μου! Τυχερός πολύ που είσαι η γυναίκα μου! Σε ευχαριστώ Λένα Δροσάκη. Θα σου κρατώ το χέρι σου αηδόνα μου».
Προηγουμένως, ο ηθοποιός είχε μιλήσει για τη δική του εμπειρία σεξουαλικής παρενόχλησης που είχε στον χώρο.
Σημειώνεται ότι το βράδυ της Πέμπτης μέσα από το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA μεταδόθηκε ότι η Λένα Δροσάκη, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους και η Πηνελόπη Αναστασοπούλου κατηγορούν τον Πέτρο Φιλιππίδη για προσβολή γενετήσιας αξιοπρέπειας και εργασιακό εκφοβισμό, ενώ ζητούν τη διαγραφή του ηθοποιού από το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ).
Διαβάστε επίσης:
Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης εξομολογείται: «Ο δάσκαλός μου-σκηνοθέτης υπερέβη τα εσκαμμένα» (video)
Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Λένα Δροσάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «μυστικό» γάμο τους
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- J.P. Morgan για Metlen: Πάνω από 400 εκατ. δολάρια “φρέσκο” χρήμα – Πώς οι δείκτες FTSE και MSCI ευνοούν τη μετοχή
- Μητσοτάκης: Η συνεργασία της ΕΕ με τρίτες χώρες δεν πρέπει να αντιμετωπιστεί ως “business as usual”
- Ασπρόπυργος: Μήνυμα από το 112 για νέα φωτιά
- «Βόμβα» στη δίκη της Κιβωτού του Κόσμου: Φιλοξενούμενος ανακάλεσε τις καταγγελίες γιατί χρηματίστηκε από τον γιο του ιερέα
