• LIFE&STYLE

    Αλέξανδρος Μπουρδούμης-Λένα Δροσάκη: Οι πρώτες φωτογραφίες από τον «μυστικό» γάμο τους

    • NewsRoom
    μπουρδουμης-δροσακη

    Λένα Δροσάκη και Αλέξανδρος Μπουρδούμης Φωτογραφία: NDP Photo Agency


    Τα σκαλιά της εκκλησίας ανέβηκαν ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης και η Λένα Δροσάκη, λίγο πριν τον ερχομό του πρώτου τους παιδιού.

    Αν και πριν από λίγο καιρό, το ερωτευμένο ζευγάρι δημοσίευσε την αναγγελία του γάμου του, δεν ανέφερε ούτε τον τόπο, αλλά ούτε τον χρόνο του μυστηρίου. Ο «μυστικός» γάμος, όμως, έγινε το Σάββατο, στα Βραχναίικα, λίγο πιο έξω από την Πάτρα, με τους δυο κουμπάρους, Άγγελο Μπούρα και Βένια Καραγιάννη να ανεβάζουν φωτογραφίες στο Instagram.

    Στη φωτογραφία που δημοσίευσε η δημοσιογράφος Βένια Καραγιάννη έγραψε: «Τους παντρέψαμε και ποζάρουν οι κουμπάροι! Να μας ζήσουν».

    Αλλά και από τους συγγενείς της νύφης δημοσιεύθηκε στο instagram μια φωτογραφία από την προετοιμασία της πριν από την τελετή, ενώ σήμερα ανέβασε μια σειρά από σέλφι στο Instagram Story του, ο αγαπημένος ηθοποιός, με το hashtag #AfterWedding, δηλαδή μετά τον γάμο.

    Υπενθυμίζεται ότι στις αρχές Ιουνίου, ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης είχε βρεθεί καλεσμένος στην εκπομπή της Ελένης Μενεγάκη και ιδιαίτερα συγκινημένος είχε αναφέρει μεταξύ άλλων για τη σύντροφό του και το παιδί που περιμένουν:

    «Μπήκαμε με τα μούτρα του έρωτα, δυνατά και αρχίσαμε και το φτιάχναμε και το μεγαλώνουμε και ιδού και το πρώτο αποτέλεσμα. Το πρώτο μωρό. Αισθάνομαι ερωτευμένος, ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου και αυτό ήταν, ήρθε και έδεσε το γλυκό, κόλλησε το παζλ».

    Δείτε εικόνες:



    ΣΧΟΛΙΑ