ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μεξικανός επιχειρηματίας Κάρλος Σλιμ, ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, νοσηλεύεται με Covid-19, έγινε σήμερα γνωστό από τον εκπρόσωπο τύπου του Αρτούρο Ελιάς.
Ο 80χρονος μεγιστάνας των τηλεπικοινωνιών λαμβάνει θεραπεία στο National Institure of Nutrition, ένα δημόσιο νοσοκομείο στην πόλη του Μεξικού. Ο γιος του επιβεβαίωσε στις αρχές της εβδομάδας ότι ο Σλιμ διαγνώστηκε θετικός στη νόσο Covid-19.
“Βρίσκεται στο νοσοκομείο για εξετάσεις και παρακολούθηση, όμως πηγαίνει πολύ, πολύ καλά”, είπε ο Ελιάς.
Ο Κάρλος Σλιμ είναι ο πλουσιότερος άνδρας του Μεξικού, ενώ από το 2010 έως το 2013 ήταν ο πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Η οικογένειά του ελέγχει τον μεγαλύτερο πάροχο τηλεπικοινωνιών στη χώρα, την America Movil.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΕΥΔΑΠ: Έξτρα φόρος και πρόστιμο μετά από έλεγχο της χρήσης 2019
- Intralot: Πάει σε buy back τον Δεκέμβριο – Όλο το πρόγραμμα της περικοπής εξόδων για την αντιμετώπιση της φορολογίας στη Βρετανία
- «Εξέλιξη Ζωής» – ACT FOR THE FUTURE III: Το “S” του ESG ξεκινά από τα παιδιά
- Eurobank: Κοντά στις 15 Δεκεμβρίου στο ταμπλό του ΧΑ οι νέες μετοχές