ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Η Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Αττικής σε ανακοίνωσή της σχετικά με το φοιτητικό συλλαλητήριο που πραγματοποιήθηκε το μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας, αναφέρει τα εξής:
«Στον πεζόδρομο της Κοραή, στο κέντρο της Αθήνας, συγκεντρώθηκε ομάδα 400 περίπου ατόμων. Από τις αστυνομικές δυνάμεις που ελάμβαναν μέτρα τάξης, εκλήθησαν κατ’ επανάληψη να διαλυθούν. Οι συγκεντρωμένοι προσπάθησαν να απωθήσουν τις αστυνομικές δυνάμεις, προκειμένου να λάβουν θέση επί του οδοστρώματος της οδού Σταδίου και να πραγματοποιήσουν πορεία.
Με περιορισμένη χρήση, δυο δακρυγόνων μέσων, η προσπάθεια αυτή απετράπη, χωρίς περαιτέρω κλιμάκωση και μετά από λίγη ώρα οι συγκεντρωμένοι απεχώρησαν συντεταγμένα, κινούμενοι προς Ομόνοια, χωρίς να παρεμποδισθεί η κυκλοφορία των οχημάτων.
Κατά την αναδιάταξη των αστυνομικών δυνάμεων περικόπηκε για πέντε λεπτά η κυκλοφορία των οχημάτων στην οδό Σταδίου».
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Υπουργείο Δικαιοσύνης: Δίκες εξπρές για πολιτικούς νομοθετούνται με την διάταξη που καταθέτει αύριο στη Βουλή
- Μητσοτάκης στο κλείσιμο της ΚΟ της ΝΔ: Κάποιοι δεν ιδρώνουν με τον ίδιο ενθουσιασμό την φανέλα
- Allwyn AG: Συμμετοχή στελεχών στην επανεπένδυση της ειδικής διανομής
- Wall Street: Προς νέα ρεκόρ ο S&P, «άγγιξε» τις 50.000 μονάδες στο ξεκίνημα ο Dow Jones
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.