ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μετά την άρση του lockdown στην Βρετανία, χιλιάδες καταναλωτές ξεχύθηκαν στους δρόμους και έσπευσαν να αγοράσουν διάφορα προϊόντα ενόψει της εορταστικής περιόδου των Χριστουγέννων.
Στο αποκλειστικό video που παρουσιάζει το mononews, μια μεγάλη ούρα έχει σχηματιστεί στo πολυκατάστημα Harrods, με τους καταναλωτές να περιμένουν ώρες, φορώντας την μάσκα, για μια τσάντα Hermes.
Χθες, πρώτη μέρα άρσης του lockdown στη Βρετανία, χιλιάδες καταναλωτές βρέθηκαν στα πολυκαταστήματα του Λονδίνου για να πραγματοποιήσουν τα ψώνια των εορτών. Την Πέμπτη, όπως έγραφε το mononews , πλήθος κόσμου βρέθηκε στα Debenhams για να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους.
Το καταναλωτικό ενδιαφέρον συνεχίζεται και σήμερα, καθώς, όπως φαίνεται στο παρακάτω video, δεκάδες καταναλωτές περιμένουν στην ουρά των πολυκαταστημάτων Harrods για μια τσάντα Hermes.
Διαβάστε ακόμα:
Λονδίνο: Κοσμοσυρροή για τα «τελευταία ψώνια» στα Debenhams – Δείτε φωτογραφίες
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- ΝΑΤΟ και ΕΕ: Μάχες χαρακωμάτων και εκβιασμοί «χαμηλής έντασης»
- Νίκος Σταθόπουλος: Η Nova δεν πωλείται – Τι είπε για ΔΕΗ και ανταγωνισμό
- Wall Street: Ανοδική αντίδραση με την ελπίδα για νέες ειρηνευτικές συνομιλίες ΗΠΑ-Ιράν
- Άγιος Δημήτριος: Η μητέρα της 20χρονης κατέθεσε για τον σύντροφο της κόρης της που σκότωσε γιο αξιωματικού της ΕΛ.ΑΣ
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.