ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Τον θάνατο δύο ασθενών με COVID-19 και 348 νέα κρούσματα κορονοϊού ανακοίνωσε την Πέμπτη 3/12 το υπουργείο Υγείας Κύπρου.
Πρόκειται για γυναίκα, ηλικίας 87 ετών, με υποκείμενα νοσήματα, η οποία νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και άντρα, ηλικίας 87 ετών, με βεβαρημένο ιατρικό ιστορικό, ο οποίος νοσηλευόταν στο Γενικό Νοσοκομείο Αμμοχώστου, μετά από μεταφορά του από το Κέντρο Αποκατάστασης Εκάλη στην Λεμεσό.
Συνεπώς, ο συνολικός αριθμός των θανάτων με τελική αιτία τη νόσο COVID-19 ανέρχεται σε 54, 36 άντρες (67%) και 18 γυναίκες (33%), με μέσο όρο ηλικίας τα 76 έτη.
Επιπλέον, το υπουργείο Υγείας ενημέρωσε ότι πραγματοποιήθηκαν σήμερα συνολικά 9.923 τεστ για ανίχνευση της νόσου COVID-19, με 3.525 εργαστηριακές διαγνώσεις να διενεργούνται με τη μοριακή μέθοδο (PCR) και 6.398 με τη μέθοδο της ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου (rapid test).
Συνεπώς και με βάση τα μέχρι τώρα δεδομένα, ο συνολικός αριθμός των κρουσμάτων ανέρχεται στα 11.523. Συνολικά, στα νοσηλευτήρια του ΟΚΥπΥ νοσηλεύονται 124 ασθενείς COVID-19.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Κτηματολόγιο: Τα συχνότερα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι ιδιοκτήτες και πώς λύνονται
- Κέιτ Μίντλετον: Το «ξανθό σοκ», οι φήμες για περούκες και το πραγματικό brand value πίσω από τα μαλλιά της
- Κωστής Χατζηδάκης στο mononews: Με τη ΝΔ η χώρα πηγαίνει ψηλότερα, όχι με λεφτόδεντρα της αντιπολίτευσης
- Eurobasket – Ελλάδα εναντίον Φινλανδίας για το χάλκινο: Το πραγματικό ματς της 16ετίας
