ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία ακόμα ευκαιρία δίνει το Υπουργείο Οικονομικών στους φορολογούμενους που είχαν ρυθμίσεις χρεών πριν από το ξέσπασμα της πανδημίας, τις οποίες δεν κατάφεραν να εξυπηρετήσουν στη συνέχεια.
Πλέον με την καταβολή μίας δόσης, αυτής του Δεκεμβρίου, έχουν τη δυνατότητα να επανενταχθούν στη ρύθμιση.
Με τη νέα ρύθμιση που έφερε στη Βουλή το υπουργείο Οικονομικών, οφειλέτες οι οποίοι έχασαν τη ρύθμιση στην οποία είχαν ενταχθεί στο διάστημα Μαρτίου-Οκτωβρίου, δύνανται να επανενταχθούν στο ίδιο καθεστώς ρύθμισης με τους ίδιους όρους και προϋποθέσεις για την υπολειπόμενη οφειλή και για τον εναπομείναντα αριθμό δόσεων της ρύθμισης κατόπιν αίτησής τους.
Η επανένταξη του οφειλέτη στη ρύθμιση συντελείται με την καταβολή της δόσης του μηνός Δεκεμβρίου 2020, η οποία πρέπει να πραγματοποιηθεί μέχρι την τελευταία εργάσιμη ημέρα του ίδιου μήνα.
Η καταληκτική ημερομηνία της αναβιώσασας ρύθμισης επεκτείνεται κατά το πλήθος των δόσεων που ήταν ανεξόφλητες την ημέρα της αναβίωσης.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- 100 Χρόνια Κολλέγιο Αθηνών: Η ιστορική επέτειος, το «στοίχημα» της Τεχνητής Νοημοσύνης και η επιστροφή του οικοτροφείου
- Πιερρακάκης από Eurogroup: Πρέπει να είμαστε έτοιμοι ακόμα και για τα πιο ακραία σενάρια
- Πυροβολισμοί στον Λευκό Οίκο: Ανησυχία μετά το νέο περιστατικό λίγες μέρες μετά τον Κόουλ Άλεν – Στο νοσοκομείο ο άνδρας που άνοιξε πυρ
- Πόλεμος στο Ιράν: Στο «κόκκινο» η εκεχειρία μετά το «Project Freedom» και το πλήγμα στη Φουτζέιρα – Άγγιξε το +6% το Brent και το +4% το WTI από τις νέες επιθέσεις
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.