ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Ακόμη ένα ηλεκτρικό λεωφορείο βγήκε στους δρόμους της Αθήνας, με δοκιμαστικό δρομολόγιο στη γραμμή 2 Παγκράτι-Κυψέλη.
Η έναρξη του δρομολογίου έγινε από το αμαξοστάσιο της ΟΣΥ ΑΕ στο Ρουφ, παρουσία της διοίκησης της εταιρείας και του υπουργού Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Αχ. Καραμανλή.
Μην ξεχάσεις να κάνεις subscribe στο επίσημο κανάλι μας στο YouTube! https://bit.ly/3de5Kl9
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- F1 Μεξικό: Ταχύτερος ο Λεκλέρκ στα ελεύθερα
- Pizza Fan: Πώς θα πληρωθούν οι 2.500 εργαζόμενοι – Το σχέδιο επαναλειτουργίας και οι καταγγελίες για υποδηλωμένη εργασία και «μαύρους» μισθούς
- Αποστολάκη και άρθρο 23: πολλή καταγγελία, λίγη αριθμητική
- ACS: Γιατί δεν έκλεισε το deal με τους Γερμανούς και γιατί ο Φέσσας βγαίνει κερδισμένος
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.