ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Άμεση η καταβολή της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο4 και Νο5
Με διαδικασίες εξπρές θα καταβάλλονται οι πληρωμές των δικαιούχων της Επιστρεπτέας Προκαταβολής Νο4 και Νο5.
Με βάση το σχεδιασμό του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Θ. Σκυκαλάκη το 1,2 δισ .ευρώ που προβλέπεται να καταβληθεί στο πλαίσιο της Επιστρεπτέας Προκαταβολης Νο4 θα δοθεί στους δικαιούχους άμεσα και μέχρι και το τέλος του μήνα. Κατά το ίδιο τρόπο θα γίνουν και οι πληρωμές για την Επιστρεπτέα Προκαταβολή Νο5 προκειμένου να έχουν ολοκληρωθεί έως τις γιορτές.
Με αυτόν τον τρόπο η κυβέρνηση στοχεύει στην άμεση οικονομική ενίσχυση των δικαιούχων ώστε να μπορούν να καλύπτουν τις αυξημένες ανάγκες τους το επόμενο δίμηνο.
Παράλληλα, σύμφωνα με κύκλους του υπουργείου Οικονομικών ο σχεδιασμός προβλέπει ότι μέτρα στήριξης θα συνεχίσουν να λαμβάνονται έως τον Απρίλιο με βάση τα δεδομένα που υπάρχουν έως σήμερα σχετικά με την εξέλιξη της πανδημίας.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Fitch: Επιβεβαίωσε το BBB της Ελλάδας με σταθερές προοπτικές
- Παναθηναϊκός: Προτάσεις υπάρχουν, αλλά ο Γιαννακόπουλος δεν πουλάει – Όλο το παρασκήνιο
- ΔΕΗ: Ανεβαίνει το επενδυτικό θερμόμετρο ενόψει της αύξησης – Συνωστισμός στα road shows του Γ. Στάσση σε Λονδίνο και Νέα Υόρκη
- Νικόλας Χατζηγιάννης – Χριστίνα Λιβανού: Παραμυθένιος γάμος στο Λονδίνο
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.