ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Στα πρόθυρα «σημαντικής ανακάλυψης» στην προσπάθεια ανάπτυξης εμβολίου κατά του κορωνοϊού ανακοίνωσε σήμερα ότι βρίσκεται η γερμανική εταιρία βιοτεχνολογίας CureVac, στην οποία εδώ και λίγους μήνες συμμετέχει και το γερμανικό Δημόσιο.
Σύμφωνα με τον Πρόεδρο του Δ.Σ. της εταιρίας Φραντς – Βέρνερ Χάας, ο οποίος ήταν προσκεκλημένος στο σημερινό πόντκαστ του Στάινγκαρντ, οι πρώτες μελέτες δείχνουν «δυναμική και πολύ αποτελεσματική ανοσοαπόκριση» και τώρα έχει ξεκινήσει η αποφασιστική φάση 2b/3, με 25.000 συμμετέχοντες.
Ο κ. Χάας εξέφρασε την εκτίμηση ότι η εταιρία του θα λάβει άδεια από τις αρμόδιες αρχές στις ΗΠΑ το αργότερο την άνοιξη, επισημαίνοντας ότι βρίσκεται περίπου τρεις μήνες πίσω από τον ανταγωνισμό.
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Τζον Άρντιλ (Exxon Mobil): Έως 10 δισ. δολ η επένδυση για τις γεωτρήσεις στο block 2 – Oι 3 πυλώνες της επένδυσης
- Χεζμπολάχ: Έχουμε νόμιμο δικαίωμα να αμυνθούμε κατά του Ισραήλ – Θα υποστηρίξουμε τον λιβανικό στρατό
- Αλέξανδρος Σαρρηγεωργίου: Μίλησε στο Columbia, για την ασφάλιση, την Τεχνητή Νοημοσύνη και την ανθεκτικότητα
- Πλειστηριασμοί: Άλλαξε χέρια το ακίνητο της Neoset στον Φάρο Ψυχικού έναντι 5,1 εκατ. ευρώ