ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ
Μία Γερμανίδα βρίσκεται μεταξύ των θυμάτων της χθεσινοβραδινής τρομοκρατικής επίθεσης στη Βιέννη, επιβεβαίωσε πριν από λίγη ώρα ο υπουργός Εξωτερικών της Γερμανίας Χάικο Μάας, εκφράζοντας τα συλλυπητήριά του προς τους συγγενείς και τους φίλους της.
«Με τους ανθρώπους στη Βιέννη και σε ολόκληρη την Αυστρία μας συνδέει η θλίψη για τα θύματα, αλλά και η αποφασιστικότητα να αντιμετωπίσουμε με όλη μας τη δύναμη τον φανατισμό και την τρομοκρατία», δήλωσε ο κ. Μάας και επανέλαβε ότι πρέπει να καταστεί απολύτως σαφές προς τους δράστες: «Δεν θα πετύχετε ποτέ να διασπάσετε την κοινωνία μας».
Διαβάστε επίσης:
Αυστρία: 14 συλλήψεις για την τρομοκρατική επίθεση στη Βιέννη
Μακρόν: Θα κάνουμε τα πάντα ως Ευρωπαίοι για να πολεμήσουμε την μάστιγα της τρομοκρατία
Ο Ενές Καντέρ συνδέει τον Ερντογάν με το τρομοκρατικό χτύπημα στη Βιέννη
Ακολουθήστε το mononews.gr στο Google News για την πιο ξεχωριστή ενημέρωση
ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΗΜΕΡΑ
- Έ. Χουλιάρα (AstraZeneca): Καινοτομία υπό «διωγμό» – Το χρηματοδοτικό κενό του 1 δισ. και ο κίνδυνος των αποσύρσεων
- Ελένη Γερουλάνου: Η Εθνική Πινακοθήκη με αριθμούς
- Η τεχνητή νοημοσύνη κατηγορείται ότι… ασκεί δικηγορία: Η αγωγή κατά του ChatGPT που ανησυχεί τον νομικό κόσμο
- Lapin x Mary Katrantzou: Μια συλλογή με έμπνευση τον κόσμο της παιδικής φαντασίας
Μοιραστείτε την άποψή σας
ΣχόλιαΓια να σχολιάσετε χρησιμοποιήστε ένα ψευδώνυμο. Παρακαλούμε σχολιάζετε με σεβασμό. Χρησιμοποιείτε κατανοητή γλώσσα και αποφύγετε διατυπώσεις που θα μπορούσαν να παρερμηνευτούν ή να θεωρηθούν προσβλητικές. Με την ανάρτηση σχολίου, συμφωνείτε να τηρείτε τους Όρους του ιστότοπου contact Δημιουργήστε το account σας εδώ, για να κάνετε like, dislike ή report ακατάλληλα/προσβλητικά σχόλια.